• Gaming Vijesti
  • Tri mjeseca nakon izlaska Helldiversa 2, Sony PC igračima uvjetovao logiranje na PSN

StarFox_N kada ti rockstar skrsi igru, ubi skrsi update, epic pojede perf i krsi igru, zapitao bi se kome i zasto dajes lovu. Dok nije na steamu, ne igram. Linkanje i stvaranje dodatnih accounta pored ovih starih mi ne dolazi u obzir u ovom trenu

StarFox_N Nema nikakvog smisla.

Danas je jako popularno glumiti outrage na društvenim mrežama i skupljati lajkove. Pogotovo za totalne pizdarije.

Prošli tjedan ugasili studije s igrama koje su osvajale nagrade i bili profitabilni. Ali par decimalnih točaka premalo profitabilni i doviđenja. Na ovu vijest na temi bilo je 0 (nula) komentara. Čisto da se vide prioriteti.

Kakve veze ova rasprava ima sa Helldiversima 😃 Dosao citat dojmove o igri malo, a citam kak ovi pisimejaši nece ps launcher ili watevr 😃

foggy Dosao citat dojmove o igri malo

Igra je fantastična, upravo prešao 300h u njoj, jedva čekam novi warbond sljedeći tjedan za daljnje širenje demokracije! Za slobodu!

foggy Jesu skrpali connection probleme i sve ostalo?

Nikakvih problema nemam već duže vrijeme. Na početku koji tjedan je štekalo, ali poslije toga ide glatko. Dogodi se koji crash tu i tamo, u zadnjih mjesec dana možda jednom ili dva put.

chono kada ti rockstar skrsi igru, ubi skrsi update, epic pojede perf i krsi igru, zapitao bi se kome i zasto dajes lovu.

Što si ti igrao na tim launcherima? 😃

Evo do sada apsolutno nikakvih problema s moje strane, čak i s Ubi govnom od Connecta.

Steam je super i sve to, Lord Gaben je i dalje mesija, no Valve treba imati konkurenciju, bilo kakvu. Što se tiče Helldiversa i PSN accounta, bilo je vrlo logično za očekivati da će Sony prije ili kasnije prebaciti svoju platformu na PC. Zašto bi Steamu ili Epicu plaćali bilo kakav fee, kada imaju igre koje se prodaju odlično na bilo čemu.

Ja recimo imam daleko najveću biblioteku na Steamu i preferiram kupovati na njemu, no nije da ću zbog launchera preskočiti fantastičnu igru lol.

Blitz

Ne znam da li se igraš na PC ili si ikad koristio Steam ali je u uvjetima poslovanja strogo zabranjen VPN, korištenje istog i još i više kupovina preko njega. Ljudi su pobrali banove samo radi takvih stvari, a osobno sa accountom preko 600 igara se niti usuđujem razmišljati o takvim vratolomijama. Super za njih što su uspjeli, ali ovo nije način niti bi trebao biti. A izmeđuostalog, recenzije u zadnjih 24h sve govore.

Evo ja sam trenutno u Austriji, a PSN account mi je Hrvatski. Strašno me zanima da li ću moći linkati račune ili sam primoiran odjebati igru dok se ne vratim na godišnji nazad u HR.

chono e da, s RDR-om 2 je moj frend imao problema, zbog Rockstar launchera nije nikada uspio pokrenuti igru pa je refundao. Ja srećom nisam imao takve probleme, igra radila normalno od kada sam je kupio na PC-u. No situacija je pomalo iritantna - kupiš igru na Steamu pa onda obavezno još mora biti neki "launcher" u pozadini bez kojeg istu ne možeš pokrenuti (npr. u pravilu igru velikih izdavača - Ubisoft, EA, Rockstar i sl.)

Deadwalker iz mog iskustva EA i GoG su "najtisi". Kliknes na ikonu igre i igras, otvaranje third party appa ne skuzis, bude u procesima, ali nemas interakcije s njim

Pa dobro, neš se registrirat i ne moraš, tko hoće bude se igrao…ima tko hoće.

Sterlok tko hoće bude se igrao…ima tko hoće.

Bilo bi dobro da tu Steam igru uz PS launcher na PC-u, omoguce free kad hoces igrati na PS5, nesto ala neke PC-Xbox igre😁

Sa 82% na 75% u svega par sati, toliko o tome da se radi o nekoliko ljudi kako je @escoban napisao…

chono Ma da bas puno triba da random ljudi koji nemaju veze sa igrom skoce na hate train…

Kmecite koliko ocete al to ce biti standard za sve Sonyeve igre tj. bilo je i za ovu al je igra bila krs na releasu pa nije radilo

chono Super jos bolje, znaci da ima puno vise mimozica u PC ekipi nego sta sam mislio… Opet 99% od tih sta se zale ce napravit PSNacc.Sve ostaje isto zalite se oko gluposti i imate “principe” di nema potrebe za tim. Odustanite od igre necete nikome falit bacili ste 40eura u vitar… A i da vam se Sony smiluje i kaze da nemorate linkat acc ako ste kupili igru prije, opet ce ovo biti standard za njihove igre.