• Gaming Vijesti
  • Tri mjeseca nakon izlaska Helldiversa 2, Sony PC igračima uvjetovao logiranje na PSN

Svi ćete vi kad-tad morati napraviti PS acc ako želite igrati naše vrijedne ex ekskluzive, lol. Ovo je samo početak i Sony će uskoro imati i svoj launcher/PC trgovinu, tak da…uzalud vam trud svirači, resistance is futile.

Nema nikoga ko nece moc igrat. Filipi recimo obicno selektiraju hong kong pri odabiru zemlje jer im oni prihvacaju kartice, iako ovde to nema potribe jer ne trebaju nista kupovat vec samo napravit account a pri cemu se moze odabrat bilo koja zemlja, @Tuhy mislim da ima britanski account 😅

Tuhy Isto tak se i slažem sa ostalima koji tvrde da nije ovo sad baš toliki big deal… Thomas AAnderson je baš najbolje opisal situaciju.

Oprosti ali ima ljudi koji su platili igru i više ju neće moći igrati u potpunosti! Kako to nije veliki deal? Ja pizdim jer rade pizdarije, to što na mene to ne utječe ne znači da se trebam pokriti po očima i ušima. Isto tako, to što sam dobio igru na poklon ne znači da nemam pravo mišljenje, samim time baci oko još jednom gore što sam napisao i u kojem kontekstu pa ćeš možda skužiti što sam htio reći.

Brijac Na PSN se na drugu regiju možeš registrirati iz bilo koje države bez ikakvog VPN-a.

Igra te automatski preusmjeri na lokalni PSN bez mogućnosti odabira.

chono iz principa ne zelim. Ne zelim nikakav dodatan account. Ne zanima me, a ponajmanje psn.

Kad napravim na Steamu, to je to, napravio sam ga prije desetak godina i sad radim samo login. Dobar primjer je gog, pokrenes igru CDPRa i ne trazi login na njihov launcher, samo stisnes play. Ali to je kad dev zna sto radi u kontekstu komocije korisnika…

sanzo da i? Jel to dodatni account, stvoren prije 12 godina? Los ti pokusaj provokacije kolega

Tako je, crta je podvučena nakon Blizzard, GOG, Rockstar, Ubisoft, EA, MS i možda još pokojeg launchera. Nema mjesta za nove, prošla baka s kolačima.

Zero zaboravio si epic… povukao si koju liniju vise danas ocito

chono

EA app je izašao 2020, acount može bit stariji, ali instalirao si app ako si igrao igru.

sanzo kakve veze ima app sa accountom? 🤣 Origin je postojao daleko prije EA app. Previse se trudis

prayer onda ce stavit vpn i zavrsena prica, vidim da su neki tako stavili sg ili us lokacije za regat se u helldiverse i nastavili igrat. Ni mi nismo imali u hrvatskoj psn store godinama, ja sam ima mislim bar 7,8 accountova za raznorazne storeove (amerika, eng, japan, hk itd), radija se translation japanskog pisma da bi se uspilo nac kako downloadat neki demo 😅 pa se ne sicam da se netko zalija, tako je bilo jbg, dok nije dosa hrvatski store. Neki ljudi su bas postale razmazene bebice.

chono

Nije neki veliki trud. Pišeš na forumu šta igraš. Lako je izvuć bar 5 dodatnih launchera/accounta koje imaš instalirane prema tome. Za nekog koga toliko muče dodatne stvari van steama, lako i redovito kršiš svoje principe. Meni to ne smeta, ali Gaben zna da ga varaš, neće ti to zaboravit. 😃

sanzo i kakve veze ima sa dodatnim accountom? Kako sam rekao, previse se trudis…

Instalirao bih "Milojko Gaming" launcher kada bi na njemu bila dobra igra kao AW2 na Epicu.

S guštom ću napraviti MS account čim dođe nešto što me zanima na PS.

Isto kao što smo svi radili EA, Ubisoft i sve ostale račune koji nas ne koštaju apsolutno ništa.

Ne mogu to shvatiti. Nema nikakvog smisla.

StarFox_N kada ti rockstar skrsi igru, ubi skrsi update, epic pojede perf i krsi igru, zapitao bi se kome i zasto dajes lovu. Dok nije na steamu, ne igram. Linkanje i stvaranje dodatnih accounta pored ovih starih mi ne dolazi u obzir u ovom trenu

StarFox_N Nema nikakvog smisla.

Danas je jako popularno glumiti outrage na društvenim mrežama i skupljati lajkove. Pogotovo za totalne pizdarije.

Prošli tjedan ugasili studije s igrama koje su osvajale nagrade i bili profitabilni. Ali par decimalnih točaka premalo profitabilni i doviđenja. Na ovu vijest na temi bilo je 0 (nula) komentara. Čisto da se vide prioriteti.

Kakve veze ova rasprava ima sa Helldiversima 😃 Dosao citat dojmove o igri malo, a citam kak ovi pisimejaši nece ps launcher ili watevr 😃

foggy Dosao citat dojmove o igri malo

Igra je fantastična, upravo prešao 300h u njoj, jedva čekam novi warbond sljedeći tjedan za daljnje širenje demokracije! Za slobodu!

foggy Jesu skrpali connection probleme i sve ostalo?

Nikakvih problema nemam već duže vrijeme. Na početku koji tjedan je štekalo, ali poslije toga ide glatko. Dogodi se koji crash tu i tamo, u zadnjih mjesec dana možda jednom ili dva put.