• Gaming Vijesti
  • Tri mjeseca nakon izlaska Helldiversa 2, Sony PC igračima uvjetovao logiranje na PSN

Ni ne kuze da im je PSN najbolje sto im se moze desiti 😃

renda kao komentari prilikom dolaska PS igara na Steam? 🤭

Povezano s diskusijom: [unknown discussion]

37%

Sad već kontam da se rugaju lol

S obzirom da je pisalo od početka da će bit potreban PSN account (sudeći po onoj slici koju je TAAnderson stavil) i s obzirom da su glavešine Steama to znali i dozvolili izdavanje igre na tom svom servisu, zašto se ovdje pljuje samo po Sonyu?

Tuhy zato sto Valve boli uho sta ce Sony prodati na Steamu i kako ce prodati. Oni imaju svoj policy, Sony ima svoj. Zasto se nije pljuvalo po Sonyu kada je CDPR prodavao CP77 u onakvom stanju za PS4?

Tuhy općenito uzeti ovako nešto toliko k srcu, nebitno PC ili Sony strana je zabrinjavajuće.

Ali ako ništa drugo zabavno je za čitati komentare po netu jednih i drugih.

chono korporacije. Boli njih uvo za gamere. Tek kada se počne novčanikom glasati i kada počne ovakvo bombardiranje , mogu se neke promjene očekivati.

I dok se 100% slažem s Thomasom da smo postali pičketine, ovo je Sony skroz debilno i jako loše odradio. Samo se sramote. Tko nije mogao predvidjeti ovakav backslash communityja, taj bi trebao dobit momentalni otkaz

maverick ja samo vidim da se ti, Chono i još neki baš iz srca jako naslađujete na račun ovih što kao jako primaju srcu. Ovo brojanje i naslađivanje kada se spusti za postotni poen mi je također baš jadno. Mislim, pišite i radite što hoćete, ali je licemjerno

Fenix Klasika, doduse ovo vec granici s bolescu. 😃 Al svak ima svoje veselje

Fenix jadni su i cvilidrete, kmecavci i debilni memei, pa su stavljeni u kos "ostali", a ja i Maverick smo dobili na pismeno nickove spomenute direktno 🤷‍♂️

Fenix Ovo brojanje i naslađivanje kada se spusti za postotni poen mi je također baš jadno. Mislim, pišite i radite što hoćete, ali je licemjerno

Pa kad je smiješno.

Jadno je i ono što se događalo sa starfield temom, ali jbg…

Fenix ja samo vidim da se ti, Chono i još neki baš iz srca jako naslađujete

Ni ne poričem da se nasladjujem. Ali nasladjujem se sonyu i još jednom njihovom fejlu u nizu zadnjih godinu dvije, ne i igračima, tu si u krivu.

Ja otvoreno govorim da što se mene tiče Sony može propast jer su mi se ogadili.

Ako promjene politiku, promjeniti ću i ja mišljenje.

Eo na 36% je.

chono njemu sam se obratio, a ti realno prednjačiš u tome. Išao sam u bazu da migriram postove u novu temu, pa je među hrpetinom brojeva i slova baš tvoje ime upalo u oči s najviše postova u temi. Baš se jako trudiš. Kad ti ovo napišem, znaš da ti želim sve najbolje, nije zdravo

Ali dodajem još jednom, pišite i radite što hoćete, pravila foruma def ne kršite

chono zato sto Valve boli uho sta ce Sony prodati na Steamu i kako ce prodati

Kakav je ovo odgovor?

Ako se igra prodaje na tvom servisu, onda si valjda i ti odgovoran. Valjda ima neka provjera prilikom sklapanja ugovora o dostupnosti / prodaji igre na tvom launcheru / servisu. Ako ovdje ima razloga za sav taj backslash (i dalje smatram da pretjerano, bar dok konkretno ne vidim da neki stvarno neće moć igrat) i ako već udarate po Sonyu, ne vidim zašto onda nebi sposrali i svoj blaženi Steam i voljenog Gabena (taj kult obožavanja je poseban slučaj za analizu, al to nije tema).

maverick općenito uzeti ovako nešto toliko k srcu, nebitno PC ili Sony strana je zabrinjavajuće

Ja od jučer govorim da ovi puno pretjerano cmizdre i kmeče. Meni je fascinantno da se digla tolika strka. Naravno, Prayer i Chono kao perjanice pc gaminga prednjače u tome.

Nisam kupio Helldivers jer me ne zanima, ali sad ću ga kupiti u inat kmečavcima.

Tuhy Ja od jučer govorim da ovi puno pretjerano cmizdre i kmeče.

Pa dobro jutro. Kažem, meni je ovo smiješno.

Ali opet ja više nisam ni približno zagrijan za igre kao prije, a za korporacije tek.

Naravno da će kada netko sljepo brani nešto, biti samo laka meta za isprovocirat. To vrijedi za bilo koji tabor. Od Nintenda, preko Sonya, pa sve do Apple-a.

Kao što rekoh, ja otvoreno se volim isprdati sa Zonyem, kao i neki sa M$ samo što oni to kriju.

Tuhy nema ogranicenja sa njihove strane, Steam je dostupan u bilo kojem dijelu svijeta (osim kod Rusa trenutno sto se kupnje tice). Kako da ogranice sto ce i kako Sony prodavat?

Tuhy Ja od jučer govorim da ovi puno pretjerano cmizdre i kmeče. Meni je fascinantno da se digla tolika strka. Naravno, Prayer i Chono kao perjanice pc gaminga prednjače u tome.

Sony je zajebao, to znam ja, to znaš ti i to zna cijeli jebeni internet. U više navrata sam napisao kako i zašto su zajebali, niti jednom nisam dobio objektivan odgovor na stvari koje su vrlo realne i zbog čega sam u krivu. Meni je recimo kao tebi fascinantno što unatoč tome što ima vrlo velikih i jasnih problema vas nekolicina Sony paladina se i dalje pokriva po očima i ušima, i dalje ignorira realnost i biva i dalje zagrižen za logo u 30+ godini te još više uvrjeđen kad se nedaj bože netko osudi išta reći protiv toga.