- Uređivano
Uzeo PS5 verziju za 55 eura plus dostava
Uzeo PS5 verziju za 55 eura plus dostava
Odlično izgleda na konzolama plus 60 frejma.
PS5 Pro vodi po kvaliteti i stabilnosti.
Zanimljivo kako mali developeri sa niskim parama izvlače rezultate slične ili jednake Sony first party studia poput Guerilla, Insomniaca Games i Naughty Doga.
Isto vrijedi za Stellar Blade, predivna igra, odlične performanse i art.
Za razliku od ovih novih Unreal 5 engine odrona koji iskaču iz paštete i velikih studia.
pravednik baš mi je drago što su uspjeli izvući 60fps iz base ps5 modela. I što je najbolje, grafika je skoro identična ko na quality mode. Svaka čast developeru.
Svakako kupujem kcd2.
Najbitnije od svega, igra bi trebala biti odlična poput prvog dijela.
Svakako kupujem i igram. Da, dokaz je da se može kad se hoće. Grafika nemora biti top of the line nakrcata tehnologijom da bude lijepo za vidjet. Gameri traže proizvod koji funkcionira, lijepo se igra i da je igra dobra.
U prvi dio sam utuko sati. Uzeo na dan izlaska no sačeko koji mjesec da ispeglaju.
Sada prelazim u hardcore modu u pripremi za dvojku.
Kao šta kaže ESO u videu, dvojka djeluje kao sve ono šta su htjeli da jedinica bude.
Veseli me puno veći broj životinja, bolji random eventsi, KOČIJE , i crossbows!
I šta kaže za interaktivnost svijeta je top. Kao da ako ukradeš nešto dobiješ žig pa neko vrijeme svugdje vide da si lopov, pa ako te i tada ulove završiš na vješanju
Još je spominjo neke stvari, ali rekoa je da nesmije u detalje jer su spojleri…
milicevic87 baš mi je drago što su uspjeli izvući 60fps iz base ps5 modela. I što je najbolje, grafika je skoro identična ko na quality mode. Svaka čast developeru.
Svakako kupujem kcd2.
Igra izgleda odlicno i ide u 60fps na obicni PS5, to je dokaz da se može kad se hoce, garant ce i Indiana Jones ce to postici na PS5 bez problema.
Sa ovim pristupom ce izgraditi reputaciju i nece se trebati puno brinuti o održivosti u gaming industriji, kvaliteta iznad kvantiteta
Nasao za 45 eura, predobra cijena
chono Đe?
Marko57946 imas na kinguinu preorder steam key. Mozes naci i na ostalim stranicama i za manje
Dobar recap za sve koji nisu igrali, a igrat ce dvojku
Malo sam gledao ovaj dev stream… Kako će ovo biti dobro!
Napokon življi svijet; ljudi na konjima, karavane, mnogo više divljih životinja…
Koji detalji i kakv živi svijet!
A ovo nije quest već samo "A-life"; /trololo