5 dana kasnije

Jedan dobronamjeran savjet za koji mi je žao što ga se ranije nisam sjetio napisati:

dobro razmislite prije uzimanja "Explorer" perka.

Perk otkriva cijelu mapu ukljčujući svaki point of interest i to ne na način da će biti samo ikonica na mapi, nego će i pisati što se tamo točno nalazi. Ja nisam razmišljao, uzeo sam perk nakon što sam istražio manje više cijelu prvu regiju pa čisto da vidim koliko toga sam preskočio, međutim kad sam došao na drugu mapu sam shvatio koliku grešku sam napravio. Baš mi se srozalo uživanje u istraživanju nakon toga jer sad rijetko kad nabasam slučajno na nešto. Probao sam resetirati perkove preko onog potiona za reset, nije pomoglo.

horoathos ja sam taj perk odgađao i tek sada pred kraj otključao, kad sam skoro čitavu drugu mapu već otkrio. Baš zbog tog razloga, jer volim sam istraživati i prirodno naići na points of interest.

milicevic87 Ma da, tako jedino i ima smisla, ne znam kako nisam razmišljao o drugoj mapi, ozbiljno razmatram krenuti novi playthrough prije nego uopće završim trenutni radi toga.

Nabavio za €40, dolazi negdje u četvrtak. Pa ću igrat do Božića.

Osim što je ovaj s čudnim nadimkom horohoro napisao, ima li kakav bitan before you start nešto 😃 da ne lutam 200 sati. Da idem samo kod cigana što je doktor svima govorio? 😃

Flipper najbolje ti je kreni sam prvih par sati onako organski. Jesi li igrao prvi dio?

Flipper Da nisi nabavio poslao bih ti ja, baš imam par komada viška Collectors Editiona.

5 dana kasnije

GOTY igra, ali nije za mene. Igrao preko vikenda jedno 10 sati, nisam se pomaknuo, nit znam šta radim. Mogao bi napisat već zid događaja što mi je bilo i što sam doživio. Uglavnom, vidjet ću hoću nastaviti jer ovo je stvarno naslov koji konzumira vrijeme i uzrokuje svađe s ukućanima jer stalno igraš i teško se odvojiti. Još od vremena RDR 2 teško da je bilo ovakve igre i svijeta. Možda donekle Elden Ring svijet, ali ovaj mi je osobno puno draži. Samo…stvarno zahtijeva jako puno vremena koje možda u ovoj životnoj fazi nemam.

Flipper GOTY konzumira vrijeme i uzrokuje svađe s ukućanima jer stalno igraš i teško se odvojiti.

Never give up, never surrender. Naucio si se raspravljat po forumima, iskoristi to. 😁

Navijamo za tebe. 🗽

Giphy - Nba Finals Sport GIF by NBA