- Uređivano
Kingdom Come Deliverance 2 does not feature controversial anti-piracy tech Denuvo, or any DRM at all
Kingdom Come Deliverance 2 does not feature controversial anti-piracy tech Denuvo, or any DRM at all
43 minuta gameplaya. Roba.
evo neceg svjezeg u industriji, igra izlazi RANIJE od inicijalnog datuma
https://www.dsogaming.com/news/kingdom-come-deliverance-2-will-now-release-a-week-earlier/
Ja bi prvo remaster jedinice
Odustao sam od nje nakon par sati. Dobra igra ali drvena, traljav combat, sub 30fps. Ulazi sin u sobu kaze ŠTA JE TOOO? I ja je izbrisem.
solidmerlin kad si pezent na 30fpsa. Igra je jedna od ljepsih na trzistu, jer cryengine ubija
Ekskluzivni, duboki, uranjajući prikaz.
solidmerlin traljav combat
Meni je combat vrhunski jedan na jedan, ali kad te napadne hrpa pezanta, tu je raspad sistema.
fensisuperstar na 30fpsa vjerojatno nezna/nemoze headshotat kroz vizir kacige
chono znaci sa ful opremom i high skillovima da kad udarim nekoga sa maceom po glavi generalno 1 shot :-D skullcracking hc. Plus ker op. Jbga skill issue.
Jos igra ima retardproof mehaniku.dovoljni uci u blok. Uletit u nekoga da krene ono naguravanje, gurnut ga i imas 1-2 free hita u glavu. Svako prvenstvo tako dobijes. Svakog elite enemija tako dobijes. Nebitno o tezini ili opremi.
A ako te opkoli hrpu neprijatelja to je skill issue. Jbt ja sam na pocetku igre uspio ubiti sve one govnare sto te prate. Pobro opremu sve prodo. E a s y g a m e
fensisuperstar Mace je OP oružje za noobove.
Heat Mace je OP oružje za noobove.
Ne ne mace je op oruzje jer nokautiras neprijatelja i onda ga
JEBENO EGZEKJUTAS POINT BLANK
IT AINT ABOUT THE KILL ITS ABOUT SENDING THE MESSAGE
Kad jos ubacis potione u igru lagano je i grupe mlatit.
60 fpsa u performancu na konzolama, odlicno
Kako će Cryengine i PSSR surađivat….
Da ne guglam. Kada izlazi?
StarFox_N 04.02.2025., za cas