- Uređivano
Nisam Vam se pohvalio.
Nisam Vam se pohvalio.
Teško ljubomoran!
Ja sam iz razno raznih razloga morao smanjiti igranje s 8-10 sati dnevno nakon 2 tjedna, na oko 2h dalje, prvenstveno da spasim brak tako da idem polako, ali sigurno.
Aktivirao onaj perk da mi se otvori i prikaže sve na mapi, pa se vratio u Trosky i sad češljam apsolutno sve od starta, otkrio i neke nove activities i side questove, a onda ću natrag u Kuttenberg. I treba spomenuti i update, odnosno dodanog brijača, sad sam i baš sexy Henry s zalizanom kosicom i bradicom.
ThomasAAnderson na oko 2h dalje, prvenstveno da spasim brak
Ja tako igram, a često i manje…dijete, brak, umor… zato ću KCD 2 igrati do kraja ljeta
Lol, meni je prosjek 1h dnevno, jednostavno ne stignem više.
Amateri. Ja sam odigrao maratonski oba KCDa jedan za drugim. Djeca (poprilicno) velika, zena mirna. Pitam je kad sam zavrsio i prodao igru kako je bilo, kaze nikakav problem, nije nista trpilo.
Kad sam bio srednja skola, otac rijetko ulazio u sobu. Uđe jednom i vidi cca 70 igara na polici. Pita jesam li svaku presao? Kazem jesam. A on ce: pa kako si odlicnim zavrsio polugodiste? I Nije cekao odgovor, samo je izasao… A moj odgovor je bio Eeeeeeeeeee!
Time management.
#FlippernijeGejmer
Tako je krenuo i onii san Viper, just saying.: p
milicevic87 Slazem se bolje od Witchera 3, bolje od RDR2, najbolji wRPG, GOTY itd, sto se mene tice.
Dolazim maloprije nakon velike borbe citav krvav u dvorac, zrake sunca taman padaju u dvor, ptice cvrkucu, svi obavljaju svoje dnevne poslove, a onda dok perem krv sa sebe cujem glasnu zvonjavu, rekoh sta je sad btj, pa se sitim da je sunce visoko na nebu, pogledam koliko je sati, jebeno podne, zvoni za podne nema toga na sta nisu mislili.
Ekipa iz Warhorsea je ocitala bukvicu kako se radi igra vecini danasnjih proizvodjaca. Baldurs Gate 3 je nedavno to napravija, no ni blizu kako KCD2, usudim se rec. Ovako nesto imerzivno, stvarno i kvalitetno ne pamtim kad sam igra. Kako je igra dobro napisana to je cudo, nema dijaloga koji je nezanimljiv, bezlican i suvisan, svaka jebena rijec ima svoju svrhu, tezinu i smisao. Nema lika u igri koji nije kvalitetno obradjen, cija priroda i motivi nisu objasnjeni, tako zivopisno i realno da ti cak i onaj najomrazeniji ne postaje iritantan, mrzak. Vise karaktera ovde ima jedan obican NPC nego glavni likovi u pojedinim AAA naslovima. Questovi su apsolutno nevjerojatni, ali bas svaki, od obicnih taskova do punokrvnih questova, nema onoga koji nije pamtljiv, originalan, poucan, prici-shodan ili pak humoristican. 'AI' je cudo, nastavija je tamo di je industrija stala prije 15tak godina, ucinija je svijet zivim i stvarnim, ljudi zive svoje zivote i reagiraju na svaku promjenu. Ukra sam apotekaru jedan prsten i u medjuvremenu ga stavija na sebe jer mi dize charismu. Vracam se nakon nekoliko dana kupit neke materijale i njegova kcer ga primjeti i zadere se da je to prsten njenog oca koji je nestao i otrci me prijavit za kradju usuljam se tijekom noci u jednu kucu kako bi ukra nesto no pas zalaje i vlasnik se jebeno probudi i izadje van da vidi sta se dogadja, ja sam se sakrija u grm u medjuvremenu no nisam se opra iako sam malocas izasa iz kanalizacije i on osjeti smrad i nadje me u grmu. Takvih primjera od kojih ostanes zatecen je bilo doslovno na stotine. Nemam neku naviku hvalit igre, uglavnom po istima serem, al ovo je definitivno najzaokruzeniji rpg koji sam igra, vecina ovih AAA studija bi tribala zapisivat u notes biljeske kako se to radi i sramit se svojih proteklih proizvoda. 182h mi je tribalo za platinu, a stvarno ne znam di su osli. Obavezno stivo svakome.