Igra je teska zaraza, kad god krenem odigram 5h u komadu
Kingdom Come: Deliverance II
Eto, Series S ipak nije crna ovca ove generacije, kapiš?
Zero Eto, Series S ipak nije crna ovca ove generacije, kapiš?
Za PC gaming je dobro da postoje konzole, inace bi sve išlo u smjeru UE5 sa upscale i FG…nekada najzahtjevniji CryEngine uz modifikacije sa KCD 2 potvrđuje da se može kad se hoce napraviti lijepa i optimizirana igra, Sony sa svojim naslovima je isto dobar primjer.
renda koji ne radi nista.
Heat Pa skoro sve što izlazi je UE5, ne računajući indie.
I zato je dobro za PC što postoje konzole, igre koje su u UE5 ce se bolje optimizirati da uredno vrte na konzolama, cest problem UE5 na PC-u je i Denuvo kojeg konzole nemaju. Za UE5 su najavljena poboljšanja tako da ce i taj engine biti zreo za prosjecni hardware u 2026, do tada upscaleri i FG pomažu.
solidmerlin doslovno savea na mjestu di jesi i nastavljas na tom istom mjestu, a ne potrosis nista.
renda to Series X radi svakako, quick resume. Ako pogines taj save ne pomaze.
solidmerlin pa a kak bi pomagal, zove se QUIT & save, znaci moras prekinut igru i tak mozes saveat "besplatno" ako ti ne smeta loading.
- Uređivano
Glavni quest je neusporedivno bolji od prošle igre.
Odmah na početku je bio quest da pronađem Mutt-a. Nisam ga završio jer sam krenuo nešto drugo.
Nakon 20 sati sam se napio u ciganskom kampu i to sa Cumansima, da bi me to sve skupa dovelo da sretnem svog psa…
I velika pohvala za mogućnost tri opcije predefiniranih odjevnih kombinacija; u inventoriju samo stisnem gumb i mijenja mi se oprema sa oklopom, crna obleka za stealth i malo elitnija sa visokom karizmom kada dođem u grad.
To mi je ogroman plus u igri.
Po pitanju sejvanja i napitaka za isti. Doslovno treba tri minute za kotlom da se skuha osam savior snapsa, (jednim kuhanjem se dobije 4 komada)! Meni je taj način sejvanja dobar. Nije samo spamanje quicksavea i onda kada nešto zajebem nema posljedica.
Ovo je totalno reaktivan svijet i posljedice, dobre ili loše su dio iskustva.
- Uređivano
Ovo je vrh; dugačak quest, ali isplati se.
Mislim da ima i neki nastavak posle u Kuttenbergu
Impresivan svijet. Ima quest gdje iz velikog dvorca odemo zapaliti imanje. Ima dosta jahanja. Povratkom u dvorac na mapi se još vidi kako to imanje gori! Ulazim u kulu dvorca opet pogledam u tom smjeru i još se vidi požar u daljini….
Ono, WTF!?
Neka im netko da neograničeni budžet da napokon ispeglaju "grube rubove" i naprave nešto još bolje. A ovo je vrh vrhova!
Savjet: za zaraditi dosta novaca krasti konje i prodavat ciganu u kampu.
A isti može "prepisat" konja na vaše ime…
- Uređivano
Ja si danas kupio ovu igru, i moram reći da je dosta hardcore. Lakši mi je bio elden ring na početku. Već sam par puta umro ili me kažnjavali, a tek sam na početku igre.
Bio sam kod kovača, on mi rekao da mogu spavati u krevetu u njegovoj kući. Ajd ja nešto radim okolo, gledam šta ima, pričam s npc-ima. Kad je pao mrak, hoću ići spavati, a ono neka ženska (pomoćnica) spava u mom krevetu. Nemogu je probuditi, rekoh ode u konobu preko puta. Tamo svi spavaju, ne mogu ni pitati za slobodan krevet. Tražim po konobi, nađem neki krevet, legnem, nakon par sati me neki stražar probudi, i tako završim na stubu srama par dana .
Nakon što su me pustili, vratim se kovaču, odem gore u krevet, i nakon par sati me opet neki stražar probudi, PA ŠTA SAD JBTE? I opet me kazne, jer eto kao nije to moj krevet.
Pa ovo je survival igra. Nemam gdje spavati, nemam para da si kupim za jesti, ne mogu uloviti ništa od divljih životinja, i dva puta su me banditi ubili i jednom čopor vukova dok sam lutao šumom.
Ne mogu si napraviti schnaps da save-am igru, jer sam ja blento prodao knjigu kako se pravi schnaps, kad sam htjeo kupiti nazad od vendora, on govno dignuo cijenu knjige, a ja nisam imao dovoljna novaca.
milicevic87 prakticki si propalica i bwskucnik u igri bas si me nasmijao sa ovim
chono šuti, naživcirao sam se ko pas. Već sam preispitivao svoju odluku o kupnji igre. Vjerujem da je potrebno puno privikavanja, da bi se moglo baš uživati u igri.