milicevic87 baš mi je drago što su uspjeli izvući 60fps iz base ps5 modela. I što je najbolje, grafika je skoro identična ko na quality mode. Svaka čast developeru.

Svakako kupujem kcd2.

Igra izgleda odlicno i ide u 60fps na obicni PS5, to je dokaz da se može kad se hoce, garant ce i Indiana Jones ce to postici na PS5 bez problema.

Sa ovim pristupom ce izgraditi reputaciju i nece se trebati puno brinuti o održivosti u gaming industriji, kvaliteta iznad kvantiteta👍

stitrek

Evo detaljnije.

Na PS5 Pro izgleda bolje nego PS5 na quality mode i vrti se u 60+ frejma uz VRR ili 60 lock ako želite.

PSSR upscale na 4K iz 1440p, treba vidit uživo al po videu je jebeno oštro i odlično.

Ovo uzimam jebeš mi sve i lupam na Pro. Previewi su odlični za sada.

Marko57946 imas na kinguinu preorder steam key. Mozes naci i na ostalim stranicama i za manje

Dobar recap za sve koji nisu igrali, a igrat ce dvojku

Malo sam gledao ovaj dev stream… Kako će ovo biti dobro!

Napokon življi svijet; ljudi na konjima, karavane, mnogo više divljih životinja…

Koji detalji i kakv živi svijet!

A ovo nije quest već samo "A-life"; /trololo Ha-Ha-Ha

doktor1 A life bi bio da je netko drugi opljackao, poginuo, a ti samo pokupio loot, ali ok 😁

chono

To sam doživio danas u jedinci!

Ovaj tip je htjeo silovat jednu žensku i ubio ju je

A može se dogodit da i ona njega ubije

Random events, ali opet bolje od STALKERA 2 Ha-Ha-Ha

doktor1 stalker 2 nema A Life 🤣 ali nebitno, to nije A Life u KCD odnosno njegova alternativa. Ovo je skriptirano i dalje. A Life je nepredvidiv i ono najbitnije totalno random radi stvari offline, dok jos npcevi nisu renderani

Trolam, nemoraš se odmah sekirat, hehe

Prvi Kingdom sam igrao par sati i odustao ali sam sad prednarucio KCD2 za 57€. Kriza.

Giphy - the simpsons GIF

solidmerlin pa nema, offline dio i dalje ne radi. Ovo moje je najava, u tom trenutku nisam ni pokrenuo igru, tek prenio vijest. I dalje bezuspjesno trolas po forumu, zanima me do kad i koliko slobodnog vremena imas

RTX 2080 test:
            Radi odlično

Prednaručio PS5 verziju… Mogo sam i za PC… Hm….