- Uređivano
pravednik baš mi je drago što su uspjeli izvući 60fps iz base ps5 modela. I što je najbolje, grafika je skoro identična ko na quality mode. Svaka čast developeru.
Svakako kupujem kcd2.
pravednik baš mi je drago što su uspjeli izvući 60fps iz base ps5 modela. I što je najbolje, grafika je skoro identična ko na quality mode. Svaka čast developeru.
Svakako kupujem kcd2.
Najbitnije od svega, igra bi trebala biti odlična poput prvog dijela.
Svakako kupujem i igram. Da, dokaz je da se može kad se hoće. Grafika nemora biti top of the line nakrcata tehnologijom da bude lijepo za vidjet. Gameri traže proizvod koji funkcionira, lijepo se igra i da je igra dobra.
U prvi dio sam utuko sati. Uzeo na dan izlaska no sačeko koji mjesec da ispeglaju.
Sada prelazim u hardcore modu u pripremi za dvojku.
Kao šta kaže ESO u videu, dvojka djeluje kao sve ono šta su htjeli da jedinica bude.
Veseli me puno veći broj životinja, bolji random eventsi, KOČIJE , i crossbows!
I šta kaže za interaktivnost svijeta je top. Kao da ako ukradeš nešto dobiješ žig pa neko vrijeme svugdje vide da si lopov, pa ako te i tada ulove završiš na vješanju
Još je spominjo neke stvari, ali rekoa je da nesmije u detalje jer su spojleri…
milicevic87 baš mi je drago što su uspjeli izvući 60fps iz base ps5 modela. I što je najbolje, grafika je skoro identična ko na quality mode. Svaka čast developeru.
Svakako kupujem kcd2.
Igra izgleda odlicno i ide u 60fps na obicni PS5, to je dokaz da se može kad se hoce, garant ce i Indiana Jones ce to postici na PS5 bez problema.
Sa ovim pristupom ce izgraditi reputaciju i nece se trebati puno brinuti o održivosti u gaming industriji, kvaliteta iznad kvantiteta
Nasao za 45 eura, predobra cijena
chono Đe?
Marko57946 imas na kinguinu preorder steam key. Mozes naci i na ostalim stranicama i za manje
Dobar recap za sve koji nisu igrali, a igrat ce dvojku
Malo sam gledao ovaj dev stream… Kako će ovo biti dobro!
Napokon življi svijet; ljudi na konjima, karavane, mnogo više divljih životinja…
Koji detalji i kakv živi svijet!
A ovo nije quest već samo "A-life"; /trololo
Trolam, nemoraš se odmah sekirat, hehe