Meni je combat vrhunski jedan na jedan, ali kad te napadne hrpa pezanta, tu je raspad sistema.
Kingdom Come: Deliverance II
fensisuperstar na 30fpsa vjerojatno nezna/nemoze headshotat kroz vizir kacige
chono znaci sa ful opremom i high skillovima da kad udarim nekoga sa maceom po glavi generalno 1 shot :-D skullcracking hc. Plus ker op. Jbga skill issue.
Jos igra ima retardproof mehaniku.dovoljni uci u blok. Uletit u nekoga da krene ono naguravanje, gurnut ga i imas 1-2 free hita u glavu. Svako prvenstvo tako dobijes. Svakog elite enemija tako dobijes. Nebitno o tezini ili opremi.
A ako te opkoli hrpu neprijatelja to je skill issue. Jbt ja sam na pocetku igre uspio ubiti sve one govnare sto te prate. Pobro opremu sve prodo. E a s y g a m e
fensisuperstar Mace je OP oružje za noobove.
Heat Mace je OP oružje za noobove.
Ne ne mace je op oruzje jer nokautiras neprijatelja i onda ga
JEBENO EGZEKJUTAS POINT BLANK
IT AINT ABOUT THE KILL ITS ABOUT SENDING THE MESSAGE
Kad jos ubacis potione u igru lagano je i grupe mlatit.
60 fpsa u performancu na konzolama, odlicno
Kako će Cryengine i PSSR surađivat….
Da ne guglam. Kada izlazi?
StarFox_N 04.02.2025., za cas
- Uređivano
bla bla tj krivo
Velika većina je oduševljena, stvarno će biti odlična igra.
Na PC-ju izgleda predivno. A evo dolje i PS5 Pro gameplay.
- Uređivano
Igrao sam jedinicu par sati i odustao. Ovdje sam gledao malo trailer i odustao.
Sve je dobro osim gameplaya. Detalji, prica, likovi, atmosfera na max, gameplay ko sadaka.
solidmerlin Meni je gameplay vrhunski. Radi toga i igram igre, a prve igre sam se zbilja naigrao jako puno
- Uređivano
Uzeo PS5 verziju za 55 eura plus dostava
- Uređivano
Odlično izgleda na konzolama plus 60 frejma.
PS5 Pro vodi po kvaliteti i stabilnosti.
Zanimljivo kako mali developeri sa niskim parama izvlače rezultate slične ili jednake Sony first party studia poput Guerilla, Insomniaca Games i Naughty Doga.
Isto vrijedi za Stellar Blade, predivna igra, odlične performanse i art.
Za razliku od ovih novih Unreal 5 engine odrona koji iskaču iz paštete i velikih studia.