milicevic87 Moze. Pisalo je da su obe mape dostupne ali nisam probao drugu, tj onu prvu po prici.
Kingdom Come: Deliverance II
Zanimljiva scena pred kraj igre. Izlazim iz kule na zidine, docekaju mi 3 neprijatelja. Ubijem jednog, dvojica me dokrajce. Uzmem boomstick, oneshotam prvog ali opet zaginem. Tako par puta. Onda mi sine ideja, oneshotam prvog a ovoj dvojici pokusam pobjeci dole u dvoriste i navucem ih u masovni fajt, koji se tu odvija, gdje ih pregazimo. Ako jesu jaci, nisu pametniji. Sloboda u igri je famozna.
Ako pas reži na vas, gladan je. Na 70% poslusnosti je jako koristan.
Preporuka za bane poison, uzima neprijateljima HP i ne mogu trcati.
Citajte skill knjige. Kupite ih od Scribea. Citajte na klupi ili krevetu. Veca udobnost, brze citanje. Kad procitate prodajte mu nazad.
Uvijek nosite sa sobom gomilu raznih potiona. Bio sam zaglavio sa ostecenim armorom ali nisam imao skill za popravku. Popio potion koji dize craft i popravio. Ali morate imati repare kit.
- Uređivano
Nisam Vam se pohvalio.
Teško ljubomoran!
Ja sam iz razno raznih razloga morao smanjiti igranje s 8-10 sati dnevno nakon 2 tjedna, na oko 2h dalje, prvenstveno da spasim brak tako da idem polako, ali sigurno.
Aktivirao onaj perk da mi se otvori i prikaže sve na mapi, pa se vratio u Trosky i sad češljam apsolutno sve od starta, otkrio i neke nove activities i side questove, a onda ću natrag u Kuttenberg. I treba spomenuti i update, odnosno dodanog brijača, sad sam i baš sexy Henry s zalizanom kosicom i bradicom.
ThomasAAnderson na oko 2h dalje, prvenstveno da spasim brak
Ja tako igram, a često i manje…dijete, brak, umor… zato ću KCD 2 igrati do kraja ljeta
Lol, meni je prosjek 1h dnevno, jednostavno ne stignem više.
- Uređivano
Amateri. Ja sam odigrao maratonski oba KCDa jedan za drugim. Djeca (poprilicno) velika, zena mirna. Pitam je kad sam zavrsio i prodao igru kako je bilo, kaze nikakav problem, nije nista trpilo.
Kad sam bio srednja skola, otac rijetko ulazio u sobu. Uđe jednom i vidi cca 70 igara na polici. Pita jesam li svaku presao? Kazem jesam. A on ce: pa kako si odlicnim zavrsio polugodiste? I Nije cekao odgovor, samo je izasao… A moj odgovor je bio Eeeeeeeeeee!
Time management.
#FlippernijeGejmer
Tako je krenuo i onii san Viper, just saying.: p
milicevic87 Slazem se bolje od Witchera 3, bolje od RDR2, najbolji wRPG, GOTY itd, sto se mene tice.