stitrek RDR2 je vrhunska igra po pitanju price, likova i gameplaya, ali pomalo spora i duga, zato je dosta ljudi uopce ni ne igra, vjerovatno je slican efekt i kod Horizon Forbidden West.
A to je možda stvar ukusa, tako nekako bi bilo sa svim igrama. Onaj ko ne voli OW kao stil igranja vjerojatno ih ne voli zbog opsežnosti i puno toga za odraditi po sličnoj ili istoj šabloni koju ponavljaš samo na različitim lokacijama ali i istog razloga zbog pomanjkanja vremena igrača da bi ga spiskao na jednu igru. Igraš jednu igru toliko dugo dok bi za to vrijeme odigrao možda dvije ili tri.
OW na samom početku nema smjer koji je zacrtan igraču što mnogi vole pa i ja sam u počecima ali mi se svidjelo to sa OW-om. Linearnost ima onu staru shemu, level po level daj mi zadatak i ja ću ga odraditi. OW ti daje slobodu da si smjerove i zadatke nalaziš sam. Oni su na mapi. Kao započneš neko putovanje i kamo te put odvede.
Tko pak ne voli kauboje i western universum neće nit igrat RDR serijal pa da je i kratka linearna igra.
HFW jednostavno ima elemente ili nema one koji bi mi bili primamljivi.