Deadwalker Ma to je gotova priča, već je prebrojano gotovo 80% biračkih mjesta. Odjavljujem se uz jednu prigodnu.
Fenix Gledam kadrove ispred Apisa, ljudi iz odbora doslovno na cesti, na kiši, stoje u redu s kutijama @Zero jeste vi izbrojali? Kako to sad ide?
Zero Fenix Ma mi smo bili gotovi već nakon pola sata brojanja, možda i manje. HDZ je očekivano demolirao. U općini je bilo koma jer tamo rade kao usporeni film pa smo unatoč tome što smo bili u prva tri biračka odbora koja su najbrže obradili rezultate (najveći zadatak je zapravo prebrojati preferencijalne, drago mi što je kod nas Jozićka uvjerljivo prva kod HDZ-a jer je žena sposobna u županiji i napravila je stvarno dosta, pogotovo za pleternički kraj) čekali skoro do pola devet da nam kažu da je sve ok, da su unijeli elektronski i da možemo kući.
ThomasAAnderson Genesis njima je pribrojana dijaspora odmah, bez njih su na 59. Ali da, 62 je realno.
maverick chono Pogotovo kad EU zapravo zeli desnicarski stit Skužili da ih dugine boje i pahuljice neće braniti od "neprijatelja" lol Zero HDZ je očekivano demolirao. Znači
doctorfreak Fenix Uglavnom ako se dp ne proda postoji dobra šansa da ce se ostali udružiti samo da skinu AP-a, koliko sam ja svatio.
[deleted] Što nitko u možemo nema Hrvatsku zastavu, pa su donijeli ove dugine boje na pozornicu? Čega su ovo izbori?
Sterlok Eto ispada da sam glasajući za mlade u sabor doveo Alku Vuicu, bravo za mene i onoga tko me nagovorio da glasam 😂
Deadwalker Koliko čitam na internetu, HDZ može samo probati napraviti raskol u DP-u jer DP neće s njima u koaliciju dok je SDSS u koaliciji. Ako to naprave, imat će manjine u oporbi i dosta loš PR u EU da su izbacili najveću nacionalnu manjinu iz vlasti i udružili se s krajnjom desnicom. Ispada da su ponovljeni izbori lako moguć scenarij.
chono Deadwalker imajuci u vidu rast desnice po europi, nije nemoguc scenarij. Pogotovo kad EU zapravo zeli desnicarski stit, Madarska, Hrvatska, Poljska…
foggy Domovinski…. Preokret 😃 Zao mi je sto za koju brojku Kradeze nije dobio manje, a ostali, ovi manji, vise. Ali ne DP, nego bas ostali. DP ce nam svima metnut u dupe, nekak mi se cini.
Deadwalker chono nije nemoguć, no ne sumnjam da će HDZ prvo probati pridobiti svoje bivše članove. Teško mogu SDSS maknuti iz koalicije, bez većih posljedica. Prije će ići novi (ponovljeni) izbori. DP sigurno neće u pregovore dok je SDSS u koaliciji, njima je u konačnici ideologija donijela toliko mandata pa bi si baš ono pucali u koljeno da tako nešto naprave.
Tzereen Ja tek danas skužio da je Zagreb podijeljen u 3 jedinice. Koje su to gluposti. Treba bit jedna jedinica i gotovo. Kolko tisuća glasova, postotak mandata. I dijasporu maknut skroz. Baš sam razočaran. Ali ok. Narod je odabrao. Svaka čast ekipa.
wooddiebone Tzereen Narod je odabrao. Svaka čast ekipa. Dio naroda. Dio nije uspio jer ih nisu stavili na biračke liste. DIP će kao i svake izbore nakon hrpetina prijava nepravilnosti i manipulacija od strane HDZa objaviti kako su uspješno provedeni još jedni demokratski izbori u RH.