Fenix Sve to stoji i vjerujem da srećom velika večina običnog građanstva razmišlja u smjeru koji si ti naveo.
Međutim ja i dalje ne vidim tko to od ponuđenih može izvesti. Ako i ima nekog kandidata koji se čini ok kada pogledaš ostatak ekipe pozli ti.
Ja sam siguran da je velika večina njih primarno u politici zbog vlastitih interesa i karijera. Nema više herojstva i takvog domoljubja da je bilo tko od njih spreman izgubiti glavu za bolje sutra. U to budi uvjeren.
A s druge strane dat cu ti samo primjer jednog poznanika iz plave stranke koji je od svoje punoljetnosti u stranci i za kojeg znam da nikada nista nije ukrao, godinama radi dobre stvari za grad, pomaze svima i normalan je lik kao i svi sugrađani i nikada nije upirao prstom u nikoga> Kada sam ga pitao covjece ali ti nemas sanse postati gradonalcelnik kada si u koruptivnoj stranci, jesi ti svjestan toga? Na to on meni kaze, gle da nisam bio u njoj, da nisam preko nje napredovao nebih mogao nista. Ili si u toj hobotnici ili si malo govno. Prvo pomozi sebi pa ces moci i drugima ako imas imalo morala i postovanja.
Necu vise diskutirati oko ovoga, ali po meni su ovo najgori kandidati na izborima od kada je države. Da od svih njih biram "ok" ljude nebi skupio dovoljno za jednu stranku.
I kad smo vec u temi i ako nije tajna za kog ces ti glasati i zasto?