doctorfreak ja svoje stavove ovdje većinom iznosim u kontekstu šire slike i onoga kako promatraju neodlučni glasači. Ako je unatoč svemu ovome 30% ljudi i dalje neodlučno, i korupcija im je očito nebitna (ili su otupili na istu), onda jebemu sve, prema vani idi s nekim drugim temama. I za lice stranke stavi nekoga s karizmom, nekoga tko ti neće na gluposti izbiti nekoliko postotaka glasova onda kad ti je svaki bitan.
A danas mi na vlasti ni ne treba nitko sposoban. Treba mi samo netko tko nisu ovi koji su sad. Ekonomiju i gospodarstvo uopće ne diraj, to je ionako na autopilotu, bit će kako EU kaže i kako okolnosti diktiraju
Osobno mi samo treba da se ne budim svako jutro s osjećajem da sam retardiran i da je sve oko mene retardirano. Da kad ubiješ čovjeka da ideš u zatvor. Da kad ukradeš sto ili milijardu nečega da ti to uzmu i da ideš u zatvor. Da kad gradiš na zaštićenom dobru, da ideš u zatvor. Da kad si već u zatvoru, da si stvarno u zatvoru i da tamo budeš 100% trajanja kazne. Da kad se družiš s kriminalcima, da ne možeš postat glavni državni odvjetnik. I da mi pritom nitko ne diktira kako ću živjeti unutar svoja četiri zida, kome ću se moliti i koga ću jebati, ako ću ikom i ikog.
Sve ostalo će doći samo po sebi