Što je najbolje od svega dajem svima šansu da se iskažu. Dao sam jednom HDZ-u podršku, dao sam je i kod izbora za predsjednika HR drugu Milanoviću, dao sam i liberalima. Pokušavajući izabarat nešto da krene već jednom ta Hrvatska i da bude druga Švicarska kako su nekoć govorili ali od toga ništa.
Odem zato u Samobor na kremšnite i malo uživam u starom dijelu grada i zamišljam kao da sam u Bernu jer imaju neke sličnosti.
Mesić je skinuo i odrekao se svih ovlasti sa predsjedničkih leđa koje je trebal nasljedit od Tuđmana a to su nastavili i sljedeći predsjednici i prepustili svu vlast premijeru. Predsjednik je figurica koja ili jebucka (kao ovaj trenutni) ili ne premijera. Lijepa plačica sjeda, peru se ruke od odgovornosti, putuje se posvuda na račun naroda e to je pravi život a jedini križ koji nose su mržnja od pojedinih ali odguglali su i na to.
Najviše smo vidjeli kroz ovih 5 let međusobnih podjebavanja koje nisu imale nikakve koristi. Milanović nije time snizio rejting Plenkiju nit 1 % samo je povećal ionak već mržnju onih koji ga nisu voljeli.