• Gaming Vijesti
  • Steam uvodi novi Family sistem, dijelite igre s do pet igrača istovremeno

Pročitaj na portalu
Članak

Steam uvodi novi Family sistem, dijelite igre s do pet igrača istovremeno

Steam Family Sharing postoji već neko vrijeme i bio je solidan alat za dijeljenje igara između članova obitelji ili onih koji su glumili da to jesu. Jedna velika zamjerka postojećem sistemu je ta da samo jedan igrač iz “obitelji” u nekom trenutku može igre s istog računa, ali sada je Valve prezentirao veliku promjenu.

Good guy Valve, šta da kažem. Uz ovakve poteze PC platforma samo cvate, nema negative, sve igre dolaze na nju, odličan modding community i generalno pristupačnije cijene igara. Nikad u zadnjih 20 godina nije bilo toliko dobro biti PC gamer kao što je sada.

Giphy - Sam Elliott Hello GIF by GritTV

Mudro, ali zapravo jedini nacin sheranja koji me zanima su nove igre, a onda i samo onda i bas to ne mogu igrati ak mi familija prva upali.

Plejka to ipak dopusta.

Za sve koji igraju nesto s necijeg profila vrhunski, bez daljnjega.

foggy Plejka to ipak dopusta.

Kako dopušta? Koliko se sjećam izbaci te vani ako igraš istu igru kao i druga osoba? Izmeđuostalog sad sam probao i radi uredno igranje iste igre stime da jedna osoba mora Steam staviti offline.

prayer Sheranjem profila obostrano radi.

Sto znaci offline? Evo sad ja sam ti familija na steamu i igramo istu igru. Ja je zelim igrat sa svog profila, ti sa svog, na tvom je kupljena

foggy

Nisam dugo share-ao pa se ne sjećam više kako ide to. Offline ti je kada Steam staviš da bude kao offline u postavkama, normalno možeš sve kupovati preko Steam-a, imaš achievemente samo nemaš pristup online komponentama tipa multiplayer-u ali sve ostalo normalno radi. U tom slučaju kojeg si naveo ili ja ili ti odemo offline i normalno igramo obojica, u biti 10 sekundi posla i dva klika.

prayer To je isto ok, osim kad bas multi nesto treba prat, ali to je kod mene ionak rijedak slucaj.