prayer Good guy Valve, šta da kažem. Uz ovakve poteze PC platforma samo cvate, nema negative, sve igre dolaze na nju, odličan modding community i generalno pristupačnije cijene igara. Nikad u zadnjih 20 godina nije bilo toliko dobro biti PC gamer kao što je sada.
foggy Mudro, ali zapravo jedini nacin sheranja koji me zanima su nove igre, a onda i samo onda i bas to ne mogu igrati ak mi familija prva upali. Plejka to ipak dopusta. Za sve koji igraju nesto s necijeg profila vrhunski, bez daljnjega.
prayer foggy Plejka to ipak dopusta. Kako dopušta? Koliko se sjećam izbaci te vani ako igraš istu igru kao i druga osoba? Izmeđuostalog sad sam probao i radi uredno igranje iste igre stime da jedna osoba mora Steam staviti offline.
foggy prayer Sheranjem profila obostrano radi. Sto znaci offline? Evo sad ja sam ti familija na steamu i igramo istu igru. Ja je zelim igrat sa svog profila, ti sa svog, na tvom je kupljena
prayer foggy Nisam dugo share-ao pa se ne sjećam više kako ide to. Offline ti je kada Steam staviš da bude kao offline u postavkama, normalno možeš sve kupovati preko Steam-a, imaš achievemente samo nemaš pristup online komponentama tipa multiplayer-u ali sve ostalo normalno radi. U tom slučaju kojeg si naveo ili ja ili ti odemo offline i normalno igramo obojica, u biti 10 sekundi posla i dva klika.
foggy prayer To je isto ok, osim kad bas multi nesto treba prat, ali to je kod mene ionak rijedak slucaj.