herc

Bolest! Evo probao na svom kompu TLOU 2, sve na max 1440P 140+ fps-a. Za stare laptope, Windows handhelde je ovo preporod!

Koristim to kroz AMD drivere zadnjih par mjeseci, bitno je imati minimum 60 fpsa i stvar je odlična.

AMD fluid motion frames

prayer bitno je samo lockat na stabilnu izvedbu. Primjerice CP77 lock na 30fpsa, ukljucis sve i raytracing, roknes ovo i imas 60 fpsa

chono

Ništa ispod tri znamenke bebo! 😁 A izmeđuostalog, za Cyberpunk već ima onaj mod koji jako dobro radi. Ovo je cool za ostale igre koji nemaju FG, tipa igram Sons of the Forest sa ekipom i ponekad mi zna pasti ispod 60 kad se vozim skuterom po šumi brzo, a ovako stavim lock na 50 i ide sve iznad 100 bez problema.

prayer

Koristim taj program vec par godina na slabijem PC-u i Laptopu. Ukrajinski developer imena Hybred je prije radio neke stvari za Ubisoft i dolaskom Open Source FSR 1.0 je program postao popularan jer ga je odma implementirao zajedno sa Nvidija NIS. FG je uveden prije par mjeseci i odlicno dođe u Star Citizen gdje je najbitniji Cpu prije nego igru prebace/optimiziraju na Vulkan.

10 mjeseci kasnije

Frend i ja odlučili probati Gotham Knights, i naravno ja sve nafrljim na max uključujući i RT kad ono framerate 40-50 na 900€ GPU-u lol. Sjetio se ovog čuda i sada imam u open world komotnih 100+ dok je u zatvorenom dionicama lock na 240 u co-op. Svaki put me jebeno dobro iznenadi.

Ček, pitanje, pomaže li ovo za računare s gpu-ima tipa gtx 1060?
        Moj buraz ima stariji već pc, pa bi ovakvo nešto bilo korisno za njega.

Solid_Snake

Itekako! Frend to koristi na laptopu i preporodio se. Ja ne palim Helldivers bez ovoga. Bitno je samo da je FPS iznad 40, idealno iznad 60. Samo neka se pazi sa igrama koji koriste anticheat jer bi mogao biti flagan.

prayer

prayer Ozbiljno? Kakav? Nisam ništa bio čitao

Evo gledam današnji update, uveli Frame Generator do 20X😲😁, smanjili latencije…

Online igre nemaju problem jer je ovo uglavnom pipeline modifikacija.

stitrek Evo gledam današnji update, uveli Frame Generator do 20X😲😁,

Kožnati smanjuje cijenu 5070 na 8 dolara

Ja mislio da je neka igrica čim sam vidio tu patkicu😄

Rekoh, čudnog li naziva za igricu 🤣

stitrek meni je klinac prezadovoljan sa ovim. na 4060Ti igra Asseto Corsu modiranu sa milijun modova. skocilo mu sa 48 na 180 FPS. govori, da je jeftinije od 5070 u svakom slucaju, jel oni zajebavaju aHa-Ha-HaHa-Ha-Ha

Brijac

Radi i u Borderless tj samo tako i radi u igrama. Isti vrag na kraju dana kao fullscreen 🤷‍♂️

Brijac

U opcijama igre staviš u windowed i kad se program aktivira tada prikaže kao u fullscreen bez ikakvih bordera.

Ako je pod "auto" tada program radi upscale sa rezolucije podešene u igri, ako staviš na custom npr. 2 tada program renderira na pola od maximalne rezolucije monitora, taj custom je kao djelitelj rezolucije, može se podešavat od 1 do npr. 10 po decimalama (1.1, 1.3, 1.7, 2, 2.5, 2.8…) ovisno kako ti odgovara, u view details imaš tocno iz koje rezolucije radi upscale.

2 mjeseci kasnije

Lossless Scaling ima i Adaptive Frame Generation

5 dana kasnije

50% na Steamu = 3,44€