wooddiebone Izađe Black Panther i marketiran je kao prvi crni superheroj i svi mediji su pratili te PR smjernice kao da su Biblija, a Blade je bio valjda kinez.

Znam da ću požaliti što uopće otvaram ovu temu, ali - Black Panther je bio hvaljen jer je prvi superheroj film koji je pričao, prikazivao i implementirao afričku kulturu u glavne teme filma, karakterizacija likova i pouke filma se direktno izvode iz afričke kulture i njene povijesti, kompletni cast i redatelj su bili afroamerikanci koji su ispričali priču iz svoje perspektive.

Blade je bio lik tamnije puti što nije imalo nikakvog utjecaja na priču, likove ni ništa osim što ga glumi Snipes.

• foggy

•  
      •  
      •  
      •  

Fenix Anketa kod prijave na Battlefield betu. Znate me da sam prilično otvoren po tim pitanjima, ali ovo stvarno nema veze s vezom

Pa da, tebi nisu trebali anketu ni poslat jer si gejcina, pravis se crnac i pises rijeci koje nitko ne razumije. Woke.

ThomasAAnderson

Ja ne umanjujem prikaz afričke kulture u Black Pantheru, zapravo mislim da je Wakanda, pogotovo na rijetko prikazanim street level scenama odrađena jako životopisno i kvalitetno. Htio sam gledati još.

Ali nije bila ni poanta kvaliteta proizvoda nego predatorni marketing koji koristi kontroverzu da bi dobio pažnju i medijski prostor umjesto da privlači korisnika prikazom samog sadržaja.

Takav marketing je izuzetno neodgovoran i preuzima dobar dio zasluga za podjelu i radikalizaciju društva kakvu vidimo zadnjih 10ak godina.

8 dana kasnije
    2 mjeseci kasnije
    Povezano s diskusijom: [unknown discussion]
    20 dana kasnije

Brijac Direktori i seniori…

Priznaj da si samo ljubomoran na njihove pozicije.

🙂

solidmerlin Sony se zadnjih godina hejta na sve strane, tak da ovak nekaj izadje za Sony znas i sam da bi ih se isto tak tretiralo, ali ti i dalje mislis da se Sony smatra svetinjom iako su cak i tu na forumu postali izrazito omrazeni.

Ako sam krivo skuzil tvoj post, kaj sad dok sam ga opet procital vjerojatno i je istina onda se ispricavam.

Nisam kupio starfield jer mi se izgleda ko govno od igre, a ne zato jer su ga neke babe napravile. Ak babe naprave dobru igru kupit ce se.

Dal ce napravit dobru igru ? Skroz mi je svejedno. Ima onih koji hoce.

solidmerlin nije isto. po tvom principu ako ti vodiš firmu u kojoj je radnik gay, i ti si automatski glavna pederčina. Mislim đe logike. U ovoj situaciji Developer =/= Publisher

fensisuperstar Tako je, bravo. Vratio si nas na pocetak rasprave gdje su prozvali 3 woke žene na body shame bez drugog razloga. I zakljucio si problematiku da 3 woke radnika ne cine stav ili pravac kompanije. Pozz 🫡