revo Ti si vec kupio igru pa ta tuÄa miÅ”ljenja tebi ne predstavljaju neku vrijednost, a nisu tebi nit namjenjena nego onima koji razmisljaju o kupovini.
Tu si u krivu, apsolutno me zanimaju miÅ”ljenja, nije da meni novac raste na livadi. DoduÅ”e, DA je igra koju Äu dati Å”ansu jer volim taj serijal pa Äu kupiti igru makar ne bila 8.5+ ili 9+ kategorija. Kaj se tiÄe Veilguarda, proÄitao sam pozitivne i negativne recenzije. Na oba kraja spektra ima dobrih argumenata. Sve su to u konaÄnici miÅ”ljenja bazirana na dosadaÅ”njem iskustvu, Metacritic / Opencritic u konaÄnici i bude najobjektivniji moguÄi prikaz igre jer u zajedniÄki nazivnik stari Å”iri raspon pozitvnih i negativnih osvrta (na stranu s problematikom kako se toÄno taj score izraÄunava).
Å to se tiÄe recenzija generalno, ljudi danas najÄeÅ”Äe niti ne Äitaju detaljno te osvrte - pogledaju score, naÄu 2-3 stvari koje im se sviÄaju ili ne sviÄaju te kupe ili ne kupe igru. Danas je tu ta dodatna dimenzija kako kaže Fenix lova na vjeÅ”tice, gdje se stvori hejt vagon oko neÄega pa ajmo svi na taj vlak jer treba mrziti ovakve ili onakve. Igre se pokopaju prije nego li uopÄe dobe realnu Å”ansu. Postavlja se pitanje tko Äe viÅ”e uopÄe ulagati u AAA igre jer je i ovako postalo preriziÄno.
Mislim, Dragon Age je velika igra u trajnosti nekoliko desetaka sati. Vrlo je mala Å”ansa da Äe ti svakih pola sata biti neka scena koja te triggera ili ti nema smisla iz perspektive lorea, karakterizacije likova itd. Ako i bude, to bi veÄ u nekoj recenziji isplivalo van. U protivnom najÄeÅ”Äe nije ni vrijedno spomena, osim ljudima koji žele voditi križarske ratove po internetu. š