revo Dobra stvar u svemu tome je kaj su ljudi napokon skuzili da mogu glasat novcanikom.

Sterlok kad ovo pročita:

renda u fantasyju mogu na jebenom oblaku voditi ljubavne razgovore s unicornom u trećem licu množine i neće biti čudno. Kako je prije sanzo napisao, bitno je samo da je sve u okvirima lorea koje je postavio developer.

Npr u jednom KCD-u koji ima povijesni srednjovjekovni setting, they/them vjeorojatno ne bi imao smisla 🙂

Edit: bome sam odustao od pisanja.

Deadwalker pa valjda ako je sve moguce mogu sa magijom napravit promjenu spola, a ne operacijom i tabletama na pola. Kak bi rekli nit vrit nit mimo.

Deadwalker igrat ćeš?

Hoću, al ajmo reći da sam non-BUYnary ☠️

Al evo, sve si rekao. Eurogamer hvali igru. Eurogamer je mainstream medij. Skillup ima dijametralno suprotno mišljenje, a on je neovisni kritičar.

Meni to govori sve kaj mi treba. Nije da vjerujem nešto posebno Skillupu, ne pratim ga niti znam kakav čovjek ukus ima. Sa njegovim osvrtom na TLOU2 se npr. temeljito ne slažem, ali ga cijenim nemjerljivo više od bilo kojeg mainstream medija.

Ali opet, ja nisam ni triggeran tolko na Dragon Age, ja pišem o općenitom trans fenomenu.

Zero Ja sam kakav god treba za još malo expa.

wooddiebone Nije da vjerujem nešto posebno Skillupu, ne pratim ga niti znam kakav čovjek ukus ima. Sa njegovim osvrtom na TLOU2 se npr. temeljito ne slažem, ali ga cijenim nemjerljivo više od bilo kijeg mainstream medija.

I ja također, mainstream mediji u konačnici ipak koliko toliko paze da održavaju odnose s izdavačima, pogotovo IGN koji je dobio masne novce od EA-a za reklamnu kampanju The Veilguarda (budući da su imali par objavljenih specijala, poseban landing page na svojem webu za novi Dragon Age, nekoliko video previewa itd). No kaj ja znam, ima također youtubera koji su isto nahvalili igru u tom segmentu, a ima također još jednakih dojmova kao od Skill Upa. Sada ćemo otkriti toplu vodu, no treba čovjek sam isprobati nešto i prosuditi.

Deadwalker Sada ćemo otkriti toplu vodu, no treba čovjek sam isprobati nešto i prosuditi.

Igru ili tranziciju?

Deadwalker ima jedna dobra stara koja kaže: ne psihijatriji se ne liječe luđaci, nego obični ljudi koji su su preživjeli luđake.

oxi koji su su preživjeli luđake.

Jesi si si i ti preživjela luđake? 😃

foggy mogu ti reć da jesam. Jedan mi je uzeo tri godine života, ali srećom samo to 🙂 ali to nije tema za gaming forum Giphy - Happy Will Ferrell GIF

oxi Pa mislim da je usko vezano za što si rekla - kad staviš zdravu jabuku kraj trule, i zdrava jabuka postane trula. Isto tako je i s ljudima - ako si puno vremena uz nekog tko je depresivan, lud i sve vezano, to prelazi i na tvoju psihu. Ja se sve više mičem od te negative jer baš je trula.

foggy negativa je zaraznija od pozitive. I baš ubija. Jedan negativac može sjebat 10 ok ljudi u kolektivu. Jedan pozitivac će ih puno teže dić.

Tko vam je rekao da morate biti sretni i pozitivni? Negativa i nesreca je cesca od srece. U negativi i nesreci se prepoznaju pravi ljudi, kad nesto napravis odjekuje daleko

chono U negativi i nesreci se prepoznaju pravi ljudi, kad nesto napravis odjekuje daleko

chono Negativa i nesreca je cesca od srece. U negativi i nesreci se prepoznaju pravi ljudi, kad nesto napravis odjekuje daleko

Naravno da je cesca, i naravno da u takvim okolonostima vidiš tko ti je pravi prijatelj i tko je kakav. No, to nije ovo što sam htio reći, više je jedna od situacija vezanih uz temu, i živa je istina.

A kak ti je i na koji način krojiš svoju sreću većinom je na tebi samom, osim ako neke okolnosti nisu uzeli stvar pod svoje pa nemaš baš neki izbor, ali generalno ga imaš.

Ono što ja osobno ne podnosim je kukanje i samo kukanje. Od toga nema ništa.

foggy Ono što ja osobno ne podnosim je kukanje i samo kukanje. Od toga nema ništa.