Reject Sweet Baby Inc, embrace

Giphy - Pun Baby Jesus GIF by MOODMAN

stitrek Kad skuzis da je realnost, onda nije ni smisno nego samo tuzno oogotovo kad tzv. trans zene natjecu se u sportu protiv pravi zena

escoban

To je danasnja kultura razmaĆŸenih i privilegiranih a sama medijska maĆĄinerija forsira razna woke forsiranja da se uvede zbrka unutar druĆĄtva.

Veliki će koristiti bilo ơto ili bilo koga da naprave podjele, sukobe i zbrku. Kada su ljudi ometeni i fragmentirani ciljanom propagandom, mnogo ih je lakơe kontrolirati i eksploatirati. Bit ce sve dobro, ljudi se ipak bude👍

fensisuperstar steam je iznenadujuce slobodan.

Cak su i vratili onu hatred igru nazad jer je bila maknuta(effektivno si mass shooter)

stitrek

escoban

Dobro ovo se čak ni u Americi ne događa baơ prečesto. Kod nas praktički nikad.

stitrek Kada su ljudi ometeni i fragmentirani ciljanom propagandom, mnogo ih je lakĆĄe kontrolirati i eksploatirati.

I ovaj tweet je ciljana propaganda. Ć irenje ovakvih klipova bez konteksta i ĆĄire slike cijele epizode nije niĆĄta drugo nego pokuĆĄaj djeljenja ljudi.

Čitava stranica End Wokeness je propagada, nebitno kolko se ti s njom slagao ili ne.

stitrek Bit ce sve dobro, ljudi se ipak bude👍

I da, iako izgleda da ljudi uglavnom odbijaju wokeness, ơto je dobro, odbijaju ga na način koji na kraju joơ viơe djeli ljude zato ơto su ljudi navikli na ekstremna stajaliơta i panderanje njima kroz medije tako me strag da ne dođemo do faze da viơe nije dovoljno bit NE woke, nego moraơ biti ANTI woke da bi zadovoljio.

Na kraju dana Internet nije pravi ĆŸivot. OdeĆĄ malo van po gradu i vidiĆĄ da se nitko ne ponaĆĄa tak kak ti internet govori da se ljudi ponaĆĄaju I pokuĆĄava te naljutit na stvari koje se ne događaju ni čeơće ni bliĆŸe nego prije, samo čeơće čujeĆĄ za njih i uvjeravaju te da te mora bit briga iako se događaju na drugom kraju svijeta.

wooddiebone A dobro, znas kako ide pusti im malo pa jos malo dok neujebu sve
U nekim se drzavama vec uvode nonbinire WCiji i sl. gluposti, a da nepricam o skolama di o takvim temama pricaju sa dicom.

escoban sve je probavljivo dok se ne pocnu petljat oko djece. Tu nastaje agresiva i totalni otpor. Odjebite!

wooddiebone I da, iako izgleda da ljudi uglavnom odbijaju wokeness, ơto je dobro, odbijaju ga na način koji na kraju joơ viơe djeli ljude zato ơto su ljudi navikli na ekstremna stajaliơta i panderanje njima kroz medije tako me strag da ne dođemo do faze da viơe nije dovoljno bit NE woke, nego moraơ biti ANTI woke da bi zadovoljio.

Meni je sve livada i odma osjetim ako je neĆĄto isforsirano zato se uglavnom smijem tim forsiranjima-propagandama. Tko je gledao Will & Grace 2000-ih ili igrao Dreamfall Chapters, dobro zna sto su kvalitetno napisani likovi, bez obzira na njihove preference.

Sto se tice Woke kulture to je postepeno nametnuto kroz medije a jos dodatno izkatalizirano novim privilegiranim-preosjetljivim nacinom ĆŸivljenja u danaĆĄnje vrijeme, to je pojava i bolje joj se smijati nego ljutitiđŸ€Ł

foggy sad sam u procesu kupnje bjelog Mercedesa, ako bog da. Tako da joj nema spasa! Mala će pasti, a ja se ĆŸrtvovati u ime svih gamera.

Ja sam Gaming Jesus.

Heat nemam. rjeĆĄio sam sve probleme sa novim napajanjem. koje je spremno da se na MB ubode 4090. Ha-Ha-HaHa-Ha-Ha

6 mjeseci kasnije

Brijac Idu polako prema tom cilju.

Samo ce beskicmenjaci propasti, oni koji rade kvalitetno i ne ĆŸele biti "veliki" ili pod okriljem istih ce biti odrĆŸivi
sva ova politicko/kulturalna gaming zbrka je oblik konsolidacije/liveliranja u gamingu, sve industrije su tome podloĆŸne na ovaj ili onaj nacin, niĆĄta straĆĄno

Fenix

Pa SBI je radio i na ovome i na Shadowsu. Dva naslova koja su Ubisoft dovela do problema u kojima trenutno jest.

Brijac premjestio sam u prigodnu temu

Ć to je konkretno SBJ sjebao u SW?

Fenix

Vjerojatno facu glavnog lika ako ćemo baĆĄ o nekom poslu, ali da je Ubisoft pare koje je dao SBI-u uloĆŸio u razvoj igre moĆŸda ne bi bila u stanju kakvom jest. O Shadows neću ni pričati, mislim da je tamo sve očito.

Al neću ulazit u raspravu o SBI, miĆĄljenja nam se ne slaĆŸu oko toga i nećemo se sloĆŸiti oko ičega u vezi njih pa nema smisla.

Brijac nije uopće o tome da nam se miĆĄljenja ne slaĆŸu, ovdje uopće nije pitanje o sukobu stavova.

Samo me činjenice zanimaju. Gdje je SBI ili netko iz SBI naveden u zaslugama za igru? Pokuơavam pronaći ali niơta ne nalazim.

Valjda razumijeĆĄ na ĆĄto ciljam, a to je manjak kritičkog promiĆĄljanja. Ti sam ponavljaĆĄ neĆĄto ĆĄto si vidio na internetu, niti si provjerio je li to istina, a ne znaĆĄ mi ni reći na ĆĄto je to SBI utjecao. Stvarno znam puno o igri i pokuĆĄavam shvatit ĆĄto su to zajebali, ne pada mi niĆĄta na pamet od priče pa na dalje osim ĆĄto je ĆŸenska glavni lik