Sweet Baby... Jesus Christ almighty?
To je danasnja kultura razmaĆŸenih i privilegiranih a sama medijska maĆĄinerija forsira razna woke forsiranja da se uvede zbrka unutar druĆĄtva.
Veliki Äe koristiti bilo ĆĄto ili bilo koga da naprave podjele, sukobe i zbrku. Kada su ljudi ometeni i fragmentirani ciljanom propagandom, mnogo ih je lakĆĄe kontrolirati i eksploatirati. Bit ce sve dobro, ljudi se ipak bude
fensisuperstar steam je iznenadujuce slobodan.
Cak su i vratili onu hatred igru nazad jer je bila maknuta(effektivno si mass shooter)
- UreÄivano
Dobro ovo se Äak ni u Americi ne dogaÄa baĆĄ preÄesto. Kod nas praktiÄki nikad.
stitrek Kada su ljudi ometeni i fragmentirani ciljanom propagandom, mnogo ih je lakĆĄe kontrolirati i eksploatirati.
I ovaj tweet je ciljana propaganda. Ć irenje ovakvih klipova bez konteksta i ĆĄire slike cijele epizode nije niĆĄta drugo nego pokuĆĄaj djeljenja ljudi.
Äitava stranica End Wokeness je propagada, nebitno kolko se ti s njom slagao ili ne.
stitrek Bit ce sve dobro, ljudi se ipak bude
I da, iako izgleda da ljudi uglavnom odbijaju wokeness, ĆĄto je dobro, odbijaju ga na naÄin koji na kraju joĆĄ viĆĄe djeli ljude zato ĆĄto su ljudi navikli na ekstremna stajaliĆĄta i panderanje njima kroz medije tako me strag da ne doÄemo do faze da viĆĄe nije dovoljno bit NE woke, nego moraĆĄ biti ANTI woke da bi zadovoljio.
Na kraju dana Internet nije pravi ĆŸivot. OdeĆĄ malo van po gradu i vidiĆĄ da se nitko ne ponaĆĄa tak kak ti internet govori da se ljudi ponaĆĄaju I pokuĆĄava te naljutit na stvari koje se ne dogaÄaju ni ÄeĆĄÄe ni bliĆŸe nego prije, samo ÄeĆĄÄe ÄujeĆĄ za njih i uvjeravaju te da te mora bit briga iako se dogaÄaju na drugom kraju svijeta.
wooddiebone A dobro, znas kako ide pusti im malo pa jos malo dok neujebu sveâŠU nekim se drzavama vec uvode nonbinire WCiji i sl. gluposti, a da nepricam o skolama di o takvim temama pricaju sa dicom.
wooddiebone I da, iako izgleda da ljudi uglavnom odbijaju wokeness, ĆĄto je dobro, odbijaju ga na naÄin koji na kraju joĆĄ viĆĄe djeli ljude zato ĆĄto su ljudi navikli na ekstremna stajaliĆĄta i panderanje njima kroz medije tako me strag da ne doÄemo do faze da viĆĄe nije dovoljno bit NE woke, nego moraĆĄ biti ANTI woke da bi zadovoljio.
Meni je sve livada i odma osjetim ako je neĆĄto isforsirano zato se uglavnom smijem tim forsiranjima-propagandama. Tko je gledao Will & Grace 2000-ih ili igrao Dreamfall Chapters, dobro zna sto su kvalitetno napisani likovi, bez obzira na njihove preference.
Sto se tice Woke kulture to je postepeno nametnuto kroz medije a jos dodatno izkatalizirano novim privilegiranim-preosjetljivim nacinom ĆŸivljenja u danaĆĄnje vrijeme, to je pojava i bolje joj se smijati nego ljutiti
Brijac Idu polako prema tom cilju.
Samo ce beskicmenjaci propasti, oni koji rade kvalitetno i ne ĆŸele biti "veliki" ili pod okriljem istih ce biti odrĆŸiviâŠsva ova politicko/kulturalna gaming zbrka je oblik konsolidacije/liveliranja u gamingu, sve industrije su tome podloĆŸne na ovaj ili onaj nacin, niĆĄta straĆĄnoâŠ
- UreÄivano
Vjerojatno facu glavnog lika ako Äemo baĆĄ o nekom poslu, ali da je Ubisoft pare koje je dao SBI-u uloĆŸio u razvoj igre moĆŸda ne bi bila u stanju kakvom jest. O Shadows neÄu ni priÄati, mislim da je tamo sve oÄito.
Al neÄu ulazit u raspravu o SBI, miĆĄljenja nam se ne slaĆŸu oko toga i neÄemo se sloĆŸiti oko iÄega u vezi njih pa nema smisla.
Brijac nije uopÄe o tome da nam se miĆĄljenja ne slaĆŸu, ovdje uopÄe nije pitanje o sukobu stavova.
Samo me Äinjenice zanimaju. Gdje je SBI ili netko iz SBI naveden u zaslugama za igru? PokuĆĄavam pronaÄi ali niĆĄta ne nalazim.
Valjda razumijeĆĄ na ĆĄto ciljam, a to je manjak kritiÄkog promiĆĄljanja. Ti sam ponavljaĆĄ neĆĄto ĆĄto si vidio na internetu, niti si provjerio je li to istina, a ne znaĆĄ mi ni reÄi na ĆĄto je to SBI utjecao. Stvarno znam puno o igri i pokuĆĄavam shvatit ĆĄto su to zajebali, ne pada mi niĆĄta na pamet od priÄe pa na dalje osim ĆĄto je ĆŸenska glavni lik