biver U BF i CoD igrama kampanju ionako ignoriram jer mi je nebitna tako da sto se mene tice ne mora ni bit. Uostalom mp igranje sam sveo na apsolutni minimum tako da ni te naslove ne kupujem vise osim ako probam jer dodje na neki servis tipa EA play ili game pass.
fensisuperstar biver meni su cod kampanje uvijek bile top. Da nije bilo toga ne bi bilo legendarnih likova kao captain price i ghosta i negativaca kao npr makarov.
biver fensisuperstar Vjerovao ili ne, te koje si nabrojao znam ovako po liku, nemam pojma koja je njihova prica, koja je povezanost niti ista vezano uz njih. Znam samo da su to neki likovi iz CoD-a koji su mi bili fora za koristit u MP ako su bili dostupni. Prica iskreno me nikad nije zanimala niti ce me zanimat.
escoban Meni isto COD sam igra iskljucivo radi SPa i sigurno bi odigra svaku da nude da mozes uzet samo kampanju za nekih 20eura…
TITANXIS Ode, ovaj, ode onaj ključni čovjek, zatvara se ovaj, zatvara onaj studio, otpuštaju se ljudi. Kakvo li nam još iznenađenje gaming industrija sprema?