11 dana kasnije

Mislim da sam na nekih 50% igre.

Tipični checklist open world koji se malo fura na Tsushimu, malo na Nioh, a malo me i podsjeća na prastari Way of Samurai.

Nažalost, baš i ne dostiže prva 2 uzora.

Zasad još nema zamora materijala, hoću ju završit i čak mi se i igra, al ovo je igra koja kasni 6-7 godina. Sve smo to već vidli i bilo je odrađeno na bolji način.

Mutavi protagonisti mi sve više idu na živce i to mi postaje notorna glupost u igrama. Odnosi sa likovima nemaju smisla, nakon jedne misije i 2 razgovora od neprijatelja koji su se skoro poubijali postajete nerazdvojni frendači. Vjerojatno se možete i kresnut, samo nisam još došal do toga.

Edit: zaboravil navest apsurdnu količinu nepotrebnog loota. 90% toga je lošije kvalitete od onog što nosim i jedina je poanta to prodat il disassemble-at. Totalna glupost sa tim zakrcavanjem.

Oko borbe su se potrudili, ali nekak nemam volje ulazit u njenu dubinu i isprobavat različite stance-ove. Bazični napadi su, ono, prebazični, a Martial artove se rijetko sjetim koristit i uopće se ne trudim zapamtit koji se veže uz koje oružje i koji stance.

Mislim da su patchevima malo popravili performanse, al i dalje tu i tam vidim pad. A kad ja vidim, onda znate da padne.

Trenutno sam u tom nekom moodu da mi se igra i ovak nešto dok čekam Stellar Blade i Top Spin. Nije nikakvo zadnje smeće i vjerujem da ima i onih kojima je odlična. Ali nakon toliko "staža" i svega odigranog, Rise of Ronin je igra koju ću zaboravit čim ću ju izbrisat s harda. Baš ona neka tipična 7/10 igra kojoj možeš nać pokoju kvalitetnu stranu i koja je imala potencijala za nešto više, ali je negdje ipak zapelo.

Fenix

Realno, da.

Slažem se i sa ocjenom i sa 90% onog što je napisano u recenziji.

Tuhy ako si na 50% znam da ti se jos igra, pricekaj jos par sati, onda ti se ne bude vise igrala jer postaje sve apsurdnija, u prici pogotovo.

Mislim da je previše kvalitetnih igara a premalo vremena za trošiti ga na ovakve "osrednje" naslove.

Ajde da je to neka igra od 10-15 sati.

Vidim na HLTB da to ide i do 50 sati ako ideš sve rješavati.

Preskačem čak i ako dođe na PS+.

StarFox_N probaj 100 sati, ja sam s obzirom na vremenski rok za recenziju uspjel zavrsit glavne misije, i poprilican broj sporednih stvari i trebalo mi je ako se dobro sjecam skoro 80 sati, a imal sam jos hrpetinu toga na mapi za rijesti tako da ide to preko 100 sati bez problema.

StarFox_N Mislim da je previše kvalitetnih igara a premalo vremena za trošiti ga na ovakve "osrednje" naslove.

Rekao bih da ovo ipak ovisi o pojedincu. Potrosio sam vise vremena u igrama koje su za takvu nekakvu sedmicu i u njima uzivao vise nego u jednom Elden Ringu. Ne zato sto mislim da su bolje od Elden Ringa, nego zato sto nam nekad nesto jednostavno sjedne ko budali samar. I to je ok, dokle god razlikujemo kvalitetu i osobni dojam.

Istina, imam u kolekciji hrpu sestica i sedmica koje su mi odlicne.

StarFox_N Mislim da je previše kvalitetnih igara a premalo vremena za trošiti ga na ovakve "osrednje" naslove.

U načelu se slažem, ali kad sam ga već pokrenul i kad me nije odbil na prvu, onda mi je žao ostavit to nedovršenim.

Nisam htio započinjat ništa drugo "kvalitetnije" od onih igara koje su na čekanju, jer, eto, od 26.04. sam izgubljen za sve druge igre s obzirom na dolazak Stellar Bladea i Top Spina. A do tad ću ga riješit.

Da je baš neko teže smeće (nemam baš takvih) il da mi nikako nije sjeo (Remnant 2) il da mi je smrtno dosadan (Plague Tale 2), vraga bih ga igro. Poštujem i ja kolko tolko svoje vrijeme. Ak to može reć netko tko troši sate i sate na prokleti Mortal Kombat 1

Fico Potrosio sam vise vremena u igrama koje su za takvu nekakvu sedmicu i u njima uzivao vise nego u jednom Elden Ringu

Blasfemija 😃

Tuhy Što se MK-a tiče. Zabavlja te i to je jedino bitno.

Ja nakon skoro 10 godina još uvijek igram Siege.

16 dana kasnije

zapoceo igrat, imam 8-9 sati ingamea i moram reci da sam zasad zadovoljan 😃

9 mjeseci kasnije

Stize na steam 11.3.

8K?

Ajde da i PC može, da nije samo na PS5.

• prayer

•  
            •  
            •  

Ima co-op, to nisam znao. Moglo bi se probati pa ako ne valja, vratim.