Mogla bi biti stvarno top igra, ima elemente Sekira, Nioha i Tsushime šta je meni i više nego dovoljno. Nažalost svi ovi prikazi su bili dosta slabi i svaki je bio sve lošiji i lošiji, tako da mislim da ću pričekati da vidim recenzije.

Rise of the Ronin novi prikaz. Prikazuju borbu i oružja

Izgleda mi zanimljivije nego u traileru na SoP

Pogledao sam trailer po izlasku u prezentaciji i gledam sada ovaj combat i igra se ni po čemu osim po settingu ne istiće. Ne izgleda loše već dosta basic.

Dok ne probam, ne bih komentiral. A probat ću tek na nekom sniženju i ako će reakcije na igru bit pozitivne (vjerojatno ću kupit odmah čim vidim 9-10 ocjene 😁😁)

Ne vuče me nit mi se čini nešto posebno. A zna se da su mi NiOh igre vrhunske, a Ninja Gaiden perfekcija. Dabogda se pošteno prevaril oko feelinga.

14 dana kasnije

Ovo sad već izgleda sasvim dobro. Skoro svi previewsi su dosta pozitivni i koliko sam uspio ubrati jedini minus je nešto slabija grafika, šta je bilo poprilično očito od svih trailera šta smo vidjeli do sad. Nadam se da će igra stvarno biti top, pa da imam i ja nešto za odigrati do kraja godine….

9 dana kasnije
13 dana kasnije
11 dana kasnije

Mislim da sam na nekih 50% igre.

Tipični checklist open world koji se malo fura na Tsushimu, malo na Nioh, a malo me i podsjeća na prastari Way of Samurai.

Nažalost, baš i ne dostiže prva 2 uzora.

Zasad još nema zamora materijala, hoću ju završit i čak mi se i igra, al ovo je igra koja kasni 6-7 godina. Sve smo to već vidli i bilo je odrađeno na bolji način.

Mutavi protagonisti mi sve više idu na živce i to mi postaje notorna glupost u igrama. Odnosi sa likovima nemaju smisla, nakon jedne misije i 2 razgovora od neprijatelja koji su se skoro poubijali postajete nerazdvojni frendači. Vjerojatno se možete i kresnut, samo nisam još došal do toga.

Edit: zaboravil navest apsurdnu količinu nepotrebnog loota. 90% toga je lošije kvalitete od onog što nosim i jedina je poanta to prodat il disassemble-at. Totalna glupost sa tim zakrcavanjem.

Oko borbe su se potrudili, ali nekak nemam volje ulazit u njenu dubinu i isprobavat različite stance-ove. Bazični napadi su, ono, prebazični, a Martial artove se rijetko sjetim koristit i uopće se ne trudim zapamtit koji se veže uz koje oružje i koji stance.

Mislim da su patchevima malo popravili performanse, al i dalje tu i tam vidim pad. A kad ja vidim, onda znate da padne.

Trenutno sam u tom nekom moodu da mi se igra i ovak nešto dok čekam Stellar Blade i Top Spin. Nije nikakvo zadnje smeće i vjerujem da ima i onih kojima je odlična. Ali nakon toliko "staža" i svega odigranog, Rise of Ronin je igra koju ću zaboravit čim ću ju izbrisat s harda. Baš ona neka tipična 7/10 igra kojoj možeš nać pokoju kvalitetnu stranu i koja je imala potencijala za nešto više, ali je negdje ipak zapelo.

Fenix

Realno, da.

Slažem se i sa ocjenom i sa 90% onog što je napisano u recenziji.

Tuhy ako si na 50% znam da ti se jos igra, pricekaj jos par sati, onda ti se ne bude vise igrala jer postaje sve apsurdnija, u prici pogotovo.

Mislim da je previše kvalitetnih igara a premalo vremena za trošiti ga na ovakve "osrednje" naslove.

Ajde da je to neka igra od 10-15 sati.

Vidim na HLTB da to ide i do 50 sati ako ideš sve rješavati.

Preskačem čak i ako dođe na PS+.