I potvrda da se Xbox ne odriče konzola.

Znači na zimu ili prijenosna konzola ili jači XSX ili nekakav redizajn.

TLDR?

opaa…najavljen novi HW….

Ovo je super vijest o jakom hardwareu za next gen, daj konkurencije pa da i Sony izbaci još jači i novi PSP Ha-Ha-Ha. Uz Novi Switch, tri handhelda na tržištu, krvi do koljena . PC mi nije interesantan za zajebanciju.
Drago mi je da su mi predviđanja bila pogrešna, ali ne razumijem zašto su debrandirali xbox gamepass ?

Edit: vrlo zanimljivo, baš vezano uz onu vijest da su potpuno obustavili proizvodnju Serije S

Nexus ali je zanimljivo gledati, pogotovo Twitter insajdere ksko odjednom sve znaju😂😂😂😂😂

Super interview! Radujem se novoj handheld konzoli koja bi vrlo lako mogla biti jednake jačine kao Series S što je za handheld nevjerojatno dobro i radujem se novim igrama koji će najaviti sad na ljeto! Phill a i ostali su sve dobro objasnili.

Ukratko, između redaka, imaju problem s rastom pa će van Xboxa izbaciti igre koje su veći online naslovi (Sea of Thieves sigurno) i manji projekti (tipa Hi-Fi Rush) koje su na Xboxu i PC-u odigrali svi koji su mislili. Koliko vidim, Starfield i Indiana Jones neće sigurno izbaciti kod konkurencije, AAA produkcija ostaje za privlačanje publike prema platformi. Xbox hardware ostaje im vrlo bitan, štoviše, dolazi očito dosta novog hardwarea van. Za GamePass su rekli da će jedino i isključivo biti dostupan na Xboxu i Windowsima.

Nexus Ma Phil je na teskim antidepresivima…

Cek ako sam dobro razumio sve njihove nove igre dolaze dayone na GP? Ukljucujuci i activision igre?

Znači ništa od Gamepass na drugim platformama kako su neki pričali. Osim toga da su praktički najavili novu konzolu sve ostalo je isto ko i prije začinjeno sa puno klasičnog services, devices, growth, future PR speaka. Čemu ovakvo izlaganje uopće? Da smire duhove?

Meni je dosta zanimljivo da već sad i Sony i MS između redaka spominju da su trenutne konzole pri kraju ciklusa, a imam dojam da smo tek na početku. PS5 Pro je sigurna stvar, a možda i konzole iduće generacije vidimo ranije nego smo mislili.

Flipper

Koliko sam ja čitao Microsoft misli napraviti novi X360 gdje će izbaciti konzolu godinu dana pa ako ne i više ranije nego Sony koja će biti entuzijast level stime da pored nje misle i handheld koji će konkurirati i toj publici. Iskreno Game Pass na handheld-u zvuči jako primamljivo

Solidna prezentacija, krecu sa 4 igre da naviknu Xbox igrace na multiplatform, kasnije ce vjerovatno ici sa vecim igrama. Ostaje pitanje da li ce i Sony ici postepenom multiplatform rutom kao i Xbox ili ce biti radikalniji sa day-one naslovima?