Nisam fan JRPG-a kao ni borbi na poteze ali Persona 5 me oduševila.

Kako stvari stoje odigrati ću i Metaphor.

foggy Miro A što te točno odbija?

Taj setting anime, nisan nikad bija ljubitelj toga recimo nisan nikad ni gleda anima. I jos radnja grad skola i to nisan ljubitelj.

Ja cekan DQ3 HD to ce biti moj đir

Miro Šteta stvarno, evo meni je iskreno žao što ovo nećeš doživit, pogotovo kao fan žanra.

@Kikiller je bio takav, ali dobio sam ga 😃

Anime gledam relativno slabo, ali gledam. Isto sam nekako izbjegavao, no sad se isto pitam jesam bio normalan. Neke anime serije su mi nešto najbolje što sam pogledao, većinom je to zrelo štivo za odrasle, a obrađuju likove i teme bolje nego itko.

Baš velika šteta.

Miro

I dragon quest je u anime stilu. Ustvari velika vecina jrpg-a je takva. Mene je bas to privuklo. A moderni setting u skoli ni meni nije bas najzanimljiviji bio na pocetku tako da bar to kuzim.

sanzo

Je ali opet je sve drugacije, probao 2 put i jebiga ne ide

Miro Jednog dana ces pokleknut. Pitanje je vremena

foggy

A sad na ps5pro i novoj televiziji🤣🤣🤣🤣

Ubacio 4h noćas.

Za sad odličan, ali apsolutno ništa još nisam otvorio tak da je rano.

Fajt do jaja, malo patnja prvi dungeon uz boss fajt i optional boss (sve iteme potrosio).

Mjuza kida.

Glasovna gluma dobra, ali što je s tim britanskim australcima čoeče, jel to sad neki trend?

foggy australcima

Ti bi najbolje trebao znati hehe

Ja čekam svoj PS5 edition, šteta da kod nas nije bilo steelbooka kao preorder. Dobio sam od frenda igru, uzeo ju preko svijet igara ali su javili da GLS kao ima problema s dostavom i evo još stoji u statusu da je nisu prikupili… Sa SH2 Remake nije bilo problema i sve prošlo kao pjesma ali evo sad zajeb a taman mislio kako ću za vikend provesti ponešto sati igrajući uz SH eh…

famuluscaelum

Pa čuj, ne mogu se složiti do kraja s tobom iako dijelim mišljenje.

Persona 5, Catherine, Persona 3 Remake… English VO je 10/10, nema šanse da bi prebacio na japanski. Dodatno, puno lakše mi je pratit english VO kad nešto pričaju jer ne moram buljit toliko u ekran, japanski VO mi bježi i pobjegne mi informacija nekad. Ne volim to.

Ali ove britanske fore ne kužim, vjerujem da je zbog settinga igre, ali generalno mi je to malo van logike jer me tjera van a ne unutra. Vidjet ćemo s vremenom koliko toga ima. Ne znam zašto bježe od P3&P5 actora, ono je čudo.

Nisam baš neki fan Persone a još manje SMT serijala ali ovo me baš privlači. Koliko je slična spomenutim naslovima?

Vidim, po ono malo gameplaya što sam pogledao, da ima akcijsku borbu ala Trails through Daybreak, koja vodi do (naizgled) odličnog turn based sustava. Drago mi je da je netko zakoračio istim putem kao i Falcom jer iskreno ovakvo što vidim kao budućnost žanra. To me zapravo najviše i privlači.

Sad ne znam ni sam kaj da radim (a na rubu sam da popustim i jednostavno kupim). Ha-Ha-Ha

kabegami Sad ne znam ni sam kaj da radim (a na rubu sam da popustim i jednostavno kupim).

Probaš demo pa vidiš da li ti je po ukusu

kabegami Odgovorio bih ali igram.

Ukratko, jako slicno personama, koliko vidim dungeon design nije generican (aleluja), isto kroz dane rokas ali je manje naglasak na bondinge koliko kuzim. Dosta je krvava i mracna igra, ima neki medievil setting.

Fajt je tocno to, mozes slabe mobove pregazut bez fajta i pobrat nesto expa i ostalih stvari, ali mozes i njih i bilo koga pozvat u fajt i onda je to klasicni turn based. Slican smt v sa brojem turna, ali ovaj put su tu neke klase umjesto persona i moram priznat da mi se svidja jer ucis i bindas skillove na sve kroz slotove, mozes slozit klasu i prenest malo druge (poteze koje naucis), pa onda ima pregrst opcija.

Za sada sam jako zadovoljan, nije lako i treba paziti, a sve ima smisla i mic po mic.

Ispravi nepravdu i barem probaj demo. Meni igra postaje sve bolja kak napredujem. Na pocetku cak i mnjeh ali svakim sam satom sve vise unutra.

foggy

inače preferiram Japanski VO ako postoji u igri (osim u FF serijalu i Xenoblade trilogiji) također me irka da moram malo malo čitati kad neš pričaju… možda probam eng pa da vidim ako mi neće biti previše cringe