Welcome to The United Kingdom of Euchronia

Svet ove fantazi rpg igre je ocigledno inspirisan srednjovekovnom evropom i donosi nam taj pravi fantazijski smek i verovatno daje ovom timu zasluzenu eksploziju inspiracije i novih ideja kako su vecinu vremena proveli zakucani u srednjim skolama Tokija i po kojim isplivom iz istih.

Meni ovo izgleda super mastovito i jako mi je drago videti veterane modernih Persona igara kako rade na necemu novom.

Do sada nije prikazano puno stvari ali likovi, neprijatelji i lokacije mi izgledaju jako privlacno i jedva cekam da istrazim ovaj svet u kojem vlada haos i koliko sam shvatio vodi se turnir i pobednik istoh bi treba da postane vladar ovog kraljevstva.

Isto tako ovaj svet sluzi kao neko "ogledalo" naspram naseg modernog sadasnjeg drustva i sveta, tako da treba videti gde ce sve to na kraju da nas odvede.

Slicne ideje iz prijasnih igara ovog tima se apsolutno vide i u ovoj igri sto nije uopste lose.

Metaphor: ReFantazio je konacno prva originalna igra Studija Zero koji je osnovan 2016 godine.

Iza ovog naslova kako sam vec spomenuo stoje velika imena koja su radila na velikom broju SMT i Persona naslova a neka od njih su :

Katsura Hashino - dizajner, direktor i producent mnogih Atlusovih igara kao Shin Megami Tensei III: Nocturne, Digital Devil Saga, Persona 3, Persona 4, Shin Megami Tensei: Strange Journey, itd.

Shigenori Soejima - ilustrator i graficki dizajner koji je zasluzan za vajb modernih persona igara a pritom je radio i na Shin Megami Tensei III: Nocturne, Persona 2, Catherine, itd.

I onda muzicki kompozitor i apsolutni ubica Shoji Meguro - jeste li culi dobru muziku u SMT ili Persona igri…e pa ovo je vas covek.

Hoce li neko igrati ovo ?

Jel se neko veseli ovoj igri ?

Da li je jos neko upravo zavrsio sa gledanjem Final Fantasy VII Rebirth State of Play-a i jebacki ne moze da saceka 29 februar ?

DEVELOPER: Atlus, Studio Zero
IZDAVAČ: Atlus, Sega
DATUM: Kazu FALL 2024
PLATFORME: Playstation 5, Playstation 4, Xbox one, Xbox Series S i X, PC

Announcement Trailer

The Royal Tournament

Creator’s Voice

AbelKOsMos Hoce li neko igrati ovo ?

Mislim da je to nepotrebno pitanje kad se radi o RPG-u od ljudi koji su napravili najbolji RPG prošle generacije.

AbelKOsMos Jel se neko veseli ovoj igri ?

Čekam ju još od kad su rekli da rade na fantasy projektu. Nadao sam se jako dugo da će napravit nešto van SMT serijala i ovo mi je po svemu viđenom do sada izgledalo odlično.

AbelKOsMos Da li je jos neko upravo zavrsio sa gledanjem Final Fantasy VII Rebirth State of Play-a i jebacki ne moze da saceka 29 februar ?

Trailer me je razbudio pa sad gubim vrijeme na forumu umjesto da spavam 😃

Narafno, davaj nam da igramo. Jedva cekam

2 mjeseci kasnije

Novi trejleri, novi info.

Ovaj video je preko 20 minuta, dosta novog materijala.

Čekam igru, neću ništ više gledat.

pogledao samo prvi video i ne zelim vise nista gledati, bas kao sto @foggy kaze. jedva cekam…

I ja sam samo tejler pogledao i to je to, odavno prodano.

Taj Atlus me dost rajca

Kakva će ovo igra da bude već se vidi.Atlus ima nerealnu grafiku,predobri su im portreti likova sto je za jrpg jako jako bitno.

u atlusu se najbolje zabavljaju

mjesec kasnije
    mjesec kasnije
    8 dana kasnije

Ovo će biti roba!

2 mjeseci kasnije

Odavno već done deal. Čekam cijelu igru i derem od day 1.