Fico Manjak mogucnosti nikad nije dobar, a to s BT-om je izlika koju Sony prodaje smao da bi onda svoje Pulse spajao preko BT-a.
Tzereen Fico Bluetooth ima lag. Bluetooth nije za gaming. Nema veze sa Sonyem. Fico i koja bi im bila poanta svega da ne dozvole čak ni svojim najboljim sluškama od 300 eura da se spajaju preko BT? Jesu svašta, ali fakat nisu takvi debili.
somethingwrong Kažu da su ove nove sony PS in ear top kvaliteta sluše. Samo ja ne volim in ear slušalice, a draga supruga mi je za Božić već spakirala ove odlična akcija sa 400e na 230e zato jer je izašla xm5 verzija.
somethingwrong buz Nek me netko ispravi ako griješim, ali pošto i za ove službene Pulse 3D treba bluetooth dongle rekao Pulse 3D nisu BT nego wifi ili kabel, imam ih. Isprike na triple post. Mob
StarFox_N Tzereen Najviše mi trebaju za trčanje. ANC je poželjan jer bi ih ponekad nosio na posao da ne slušam blebetanje žena. Često je kokošinjac na poslu. Za PS5 mi nije toliko bitno.
Picek StarFox_N za trčanje koristim ove slušalice i ako možeš dodati još 10ak eura, svakako preporučam. Koristim ih više od godinu i pol dana, bile su par puta u lokvama, blatu itd. i rade kao prvog dana, izuzetno izdržljive s fenomenalnim zvukom. https://www.njuskalo.hr/slusalice/jbl-reflect-mini-nc-oglas-39841594
Tzereen @StarFox_N vidi ove https://www.mall.hr/slusalice/jlab-epic-air-sport-anc-true-wireless-bezicne-slusalice?v=3017986
HideooKoojima Moze mi netko preporučiti slušalice za PS5 da uzmem Sony koje su sada oko 60-70 € il' da pričekam nove modele od Sonya il' nešto treće .
Picek buz onda Pulse 3D definitivno 😂 @HideooKoojima meni je Audeze Maxwell top topova i nakon što ih probaš nema vraćanja na staro.
prayer Evo već tjedan dana koristim ove Pulse 3D koje sam uzeo za plejku da se ne moram zajebavati sa svojima i premještati ih vamo tamo. Ne znam, iskreno sam malo razočaran. Ne znam da li postoji neki period gdje ih treba razgaziti ili što već jer djeluju užasno plastično a jastučići su pre tvrdi. Zvuk je dobar no fali mu malo više basa. Do sada sam igrao samo Spiderman-Man 2 tako da nisam nešto pretjerano testirao taj 3D ali ga nisam uspio primjetiti nešto previše da me zanese što bi tim slušalicama i glavna vrlina trebala biti. Inače na PC imam Arctis Nova 7 od Steelseries i znao sam igrati po cijele dane snjima bez da ikad osjećam ikakvu nelagodu.
prayer [deleted] To su baš odlične slušalice, imao sam ih skoro 3 godine dok sam bio u ZG i sad sam se nadogradio na ove, taj voice-game kotačić koristim dnevno i ne vidim kako koristiti iti jedna druge slušalice bez toga. Fora mi je mi je što takvo što imaju i ove Pulse samo na gumb ali bolje to nego ništa. Jbg, budem snjima ovako izgurao jer ću se kad tad naviknuti 🤷♂️