Starfield, Indiana Jones, Sea of Thieves i drugi na PS5. Microsoft ovih dana odlučuje o otvaranju multiplatformu
prayer prema Fenixu svi uvijek imaju neki respect, ljudina si, super si, ovo ono, ali kad treba rješavat posljedice onda pogodi tko mora ostavljat sve po strani da rješava pizdarije
Flipper ja sam htio samo nasmijati ljude. Ali, neću onda vise pisat.
Mislim, jesi, nasmijao si, trolas, ali kad ja zatrolam natrag s govancem, onda "ps fanboyi ostavljaju govna"
Krivim @sandidam i @greyback , micem reakciju s foruma i vracam odcepljivac u Opatiju
boja1964 Prije bih rekao da je vrag odnio šalu i da trebaju dodatnu zaradu s obzirom na prodaju igri na vlastitoj konzoli. Nije bravo nego ih sila natjerala. No nema veze, bitno da svi u lancu budu zadovoljni, i igrači i microsoft i na kraju sony.
Biggest Companies in the World by Market Cap (investopedia.com)
1. Microsoft (MSFT)
Market Cap: $2.96 trillion
Revenue (TTM): $218.31 billion
Net Income (TTM): $77.1 billion
1-year Trailing Total Return: 64.6%
Sigurno da ne vole gzubiti novac jer im nije dobro za imidž ali pričamo o trenutno broj 1 svjetskoj kompaniji kojoj je gaming segment u rangu plaćenog toplog obroka svojim radnicima.
Sterlok da, ali tema nije Microsoft nego Xbox divizija koja podbacuje 10 godina zaredom u očekivanjima Microsofta i samo radi gubitak. Čak i nakon silnih akvizicija nije uspjela uhvatiti nikakav market share, naprotiv još više ide dole, čak lošije i od prošle generacije u kojoj su bili totalno pregaženi.
I upravo zbog toga se ovo i događa.
Ok, vi slavite Spencera kao nekog spasitelja xboxa, ali lik realno nije ništa napravio, pitanje je može li se uopće išta napraviti nakon monumentalno loše procjene u prošloj generaciji
Evo fanovi su očekivali i COD na gamepass, po današnjim vijestima ni od toga ništa.
- Uređivano
A kaj je vama pozitivno na kraju krajeva ako nije puštanje njihovih igara na "vašu" platformu, pa tko želi može zaigrati bez da kupuje dodatnu konzolu? Da li postoji stanje u ovom svemiru da vi budete zadovolji sa bilo čime, osim sa starim stanjem kad je sony bio zatvorena platforma?
Ne slavimo mi nikoga, nego slavimo ukidanje ekskluzivnosti. Nikada nisam imao microsoft konzolu, imao sam tri sony konzole. Svejedno zaboli me za te komade plastike. Smrt hardverskim ekskluzivizma, sloboda gamerima.
- Uređivano
I još nek dogovore game pass na sony konzoli da ne morate plaćati te igre po 70 eura. Isti uvjeti za sve. Isto nek napravi i Sony za korisnike XBOX konzole.
Sterlok nevjerojatno da si i dalje uvjeren u tu zabludu da možeš igrati top tier naslove besplatno na gamepass, a eto 90% publike je glupo pa ih kupuje. Upravo zato što xbox publika ne kupuje igre(jedva 10% udjela na tržištu) , niti gamepass raste(čak i stagnira) imaš ovo da pokušavaju na druge načine.
O ukusima je nezahvalno raspravljati, ali Gamepass po meni, user i critic reviewima nema niti jedan ekskluzivni top tier naslov(čak niti u najavi), za razliku od konkurencije i za koji bi bilo opravdano plaćati istu cijenu pretplate. I ne samo to, popusti na PS plusu idu i do 75% u tri, četiri sezonska sniženja na igre koje nisu u pretplati, dok su na najskupljem tieru GPa popusti do max 30% kako čitam.
Da je ta ponuda tako dobra kako ti pričaš i da svi žude za tih par igara ne bi se nikad ovo nagađalo.
Sterlok ali pričamo o trenutno broj 1 svjetskoj kompaniji kojoj je gaming segment u rangu plaćenog toplog obroka svojim radnicima.
Gaming divizija donosi Microsoftu vise love nego Windowsi.