Picek Nemati mogućnost izabrati performance mode na next gen konzolama i lockati igru na 30fps-a je smiješno. Neće se sigurno igrati jer se ne mogu naviknuti opet na 30fps-a ni da hoću. Šteta jer mi se čini da igra ima potencijal.
biver Picek Pa da, meni dodje doslovce slabo kad igram u 30 fps nesto, igrao sam starfield i morao se sjest i odmorit oci jer mi je na povracanje islo
Miro Jebiga ja san uzeo u infomarka i platio da dobijen kod za jos jednu igru. A da mi 30fps smeta bogami smeta izgleda koda igras igru sa greskom. A viditi cemo ako nevalja ide u prodaju
Picek biver meni nije to razlog već me 60 fpsa toliko razmazilo da mi 30 fpsa izgleda loše i zastrajelo, jednostavno mi puno kvari ukupni dojam igre.
biver Fenix Iskreno da nije istina odmah bi se to demantiralo. Ovako sute ko kurve da sto vise ljudi preordera.
Zero 30 fpsa je sasvim ok ako je stabilno, ako vam je do elitizma kupite si PC. Mene više pati što su opet ograničili na jedan save slot. Za jedan RPG to je totalna glupost.
member Dosta streamera je igralo ovih početnih 10 sati što su pustili pa ima materijala na yt. Meni izgleda često i ispod 30 ili je frame pacing potrgan skroz. Da je to ND ili Guerilla 30 nebi bilo problema. Ovo ne izgleda baš obećavajuće.
chono DarkPunisher ma nece, zato sam i naveo te developere. Ti kad uzmes ND ili Rockstar igru "pod prste" na 30, to je kao da imas Reflex ukljucen na max, fluidno je, ne kuzis toliko 30 fpsa
biver chono Jos mi se dosad nije nikad dogodilo da ne kuzim 30 fps. Razumijem da ako je kvalitetno napravljeno da je fluidnije, ali ruku na srce tesko probavljivo u bilo kojem slucaju.
chono biver ako je izvedeno na taj nacin kako sam naveo, kroz cijelu igru, bez dropova onda je "probavljivo"