Ja sam veoma zadovoljan igrom a originalna P3 mi je vrh serijala uz PErsonu 2.
Igra izgleda fenomenalno ali se sa sigurnoscu moze reci da je u nekim trenucima izgubljen vajb i ta atmosfera koja je krasila OG, nekom ce to mozda smetati a nekom ce se mozda i vise svideti ovaj osvrt.
Igra je urnebesno lagana kako god da okrenes, i to prvenstveno zbog svih "poboljsanja" koja su prenesena iz P5, dodanih super poteza i ostalih pizdarija.
Izgleda vise flashy ali nema tu vise nikakvog znojenja, apsolutno tacno znas sta ce te sjebati, sta ce se odbiti, sta je slabost.
OG P3 je ipak zadrzao malo tog SMT "teskog" kombata ali ovde je to sve trivijalno.
To mi bas ne prija ali opet P3 sam presao tolko puta da mi sad odgovara da picim kroz igru i uzivam u novoj farbi, prosirenim pricama i ostalim govnima.
Muzika je super, neke originalne pesme ipak preferiram.
Ovaj The Answer dlc uzimam na popustu nekom jebem li ga to mi je ipak deo igre koji ne volim, previse mi je sjebao savrsen kraj i verujem da ovde nece nista menjati sto se toga tice.
Sve u svemu ovo je rimejk visokog kvaliteta sa ocigledno ulozenim trudom, na zalost uspeh P5 je upleo svoje ruke malo u ovu igru i doneo neke dobre ali i lose stvari sa sobom.
Ide rumor da Atlus sprema Persona dva remaster kolekciju, sto verovatno znaci da ce zadrzati oridjidji izgled i mjuzu i onda cemo opet imai priliku da odigramo jos jedan vrh Persona serijala.
Helldivers-i su mu okupirali slobodno vreme kojeg i ovako nemam tko da prosli vikend nisam ni dotakao ovu igru, to se menja sad u nedelju i konacno cu je polako privesti kraju.