TITANXIS U postojanje tzv. vanzemaljaca neznam više kaj bi mislil. Što sam stariji sve mi više to zvuči bullshit, priče za djecu. Prije bih vjerovao da oni žive među nama već stoljećima a opet onda nisu vanzemaljci ak su već starosjedioci Zemlje i bili na njoj i prije nas tak da bi mi mogli za njih biti pridošlice.

Tu problematiku su najbolje objasnile neke ezoterijske religije i to stotinama godina prije techno-svijeta kojeg danas imamo. Sve se svodi na spiritualnost i multidimenzionalnost a u to spadaju ljudi, anđeli i vjerovatno nekakve druge inteligencije…

Da li postoje ili su postojala druga fizicka bica na zemlji ili ispod zemljine kore, to je drugo pitanje. Današnji UFO/UAP cirkus je 90% spin od politike a veliki dio dolazi od griftera/profitera, treba manje gledat TV i social medije te više biti povezani sa prirodom od koje smo nastali te ovisimo kao vrsta.

stitrek Dali postoje ili su postojala druga fizicka bica na zemlji ili ispod zemljine kore, to je drugo pitanje.

na to sam i mislio da je neka inteligencija na Zemlji i prije čovjeka postojala ili još uvijek postoji, dal pod zemljom, čisto sumnjam zbog uvjeta ali na zemlji ispod plavog neba da i gdje točno nemam pojma. ne mislim da su ti neki pod navodnicima izgledom kao ljudi i žive među nama nego da žive na udaljenim mjestima na koje čovjek ne može sam tak doći. pod tim mislim na polove zemlje koji su pod strogom kontrolom. to sve skupa i sav taj misterij me navodi na to da ima nešto što se ne smije znati.

TITANXIS nego da žive na udaljenim mjestima na koje čovjek ne može sam tak doći. pod tim mislim na polove zemlje koji su pod strogom kontrolom. to sve skupa i sav taj misterij me navodi na to da ima nešto što se ne smije znati.

Hehe, možda smo eksperiment, a možda samo u "školi" pod plavim nebom🤣…kako god bilo ne treba se zamarati sa time, jedino bitno je da dušu kao ljudi imamo i ona je neuništiva i neustrašiva jer je direktno od Boga👊

stitrek

Imamo je dok smo živi mislim na dušu jer nakon smrti ona odlazi Stvoritelju.

TITANXIS

Hmmm, kod takvih videa treba snimati do kraja da se vide nekakvi eventualni pomaci, za jos vecu vjerodostojnost bi trebalo biti više snimaka iz razlicitih kuteva…

stitrek

NLO je sigurno u to nema sumnje. Moža svašta bit, npr. neki špijunski dron, sonda za prikupljanje atmosferskih podataka, Vučićev leteći taxi, Jura Stublić i još koješta.

TITANXIS

Star Trek se zbiva u našoj galaksiji, pod uvjetom da ti nastanjivi planeti humanoidnih rasa poput Vulkana, Qo'noS-a i ostalih imaju relativno istu masu, atmosfera i tlak kao Zemlja, plus minus. Ako se dobro sjećam.

Zato su svi većinom humanoidni iako su klingonci fizički veći i jači. Kelpiani također iako naizgled mršavi bez mišića. Recimo kelpian može baciti humana par metara bez jebemti, vidljivo iz Star Trek Discovery serije.

Radi se o tome da je kozmička evolucija imala relativno određene parametre.

Sad gle ovo, igrao si Mass Effect?

Sjećaš se rase Krogan? Wrexa i ostalih? Humanoidni reptil dinosaurske glave. Zamisli da mi nismo dominanta vrsta(nastala od predaka primata) nego raptori-dinosauri. Vjerojatno bi isto izgledali kroz evoluciju. Znači da su naši preci izumrli udarom meteora a dinosauri preživjeli.

To se spominje i u Jurassic Park serijalu, malo nategnuto ali ostavlja dobra pitanja.

Ovo iz članka je demantirano i bedasto iz više razloga.

pravednik igrao si Mass Effect?

Nisam, znam samo da je našem wooddieboneu jedna od najboljih igara.

Kaj nisu Stari Trikovci išli posvuda i zakoračili i izvan dosega naše galaksije pa se vrnuli nazaj jer bilo nepoznato i preopasno.

Što je u prvim ST filmovima prikazano a u origigi seriji odnosno prva ST sezona, a tamo su došli na neki planet gdje su bića izgledala ko gušteri samo hodali dvonožno.

Ne možemo znati kako bi bića izgledala na drugačijim uvjetima i dal uopće jesu toliko drugačiji a imamo znanja samo o našoj atmosferi. To sa kako bi nešto ili neko izgledal negdje daleko bez obzira na uvjete su pretpostavke znanstvenika.

Davno sam to gledao u prvoj sezoni ST-a i ne sječam se jesu li kako zemljani komunicirali sa njima tim gušterima. To mi je danas smešno kako su tad bili toliko maštoviti i išli do te mjere.

Spomenul bi i izgled Aliena i kako takav fizički i anatomski može uopće napravit svoj spaceship. Još k tome je agresivan i predatorski se ponaša. Toliko inteligencija za uništavanje drugih.

A može bit na kraju i shvatljivo i to kad se sjetim zapadne inteligencije sa naše planete u ne tako dalekoj prošlosti pa išli porobljavat druge kontinente.

Mi kad bi i uspjeli otić van našeg sustava bili bi veći predatori od aliena. Uništavaj i pucaj u sve kaj se miče, hehe!

TITANXIS

Alien ? Pobrkao si neka.

Alien je bio oružje dizajnirano da ubija. Nikad nije gradio svoje brodove.

Nisam pobrkal nek jedino ak je kaj novog izmišljeno u spinoff naslovima koje nisam gledal a niti me ne zanimaju više te sapunice oko aliena i da je u njima ispričano porijeklo tih nakaza i ko ih je stvoril nemam pojma.

Upravo to što sam napisal prethodno oni su prikazani u prvim filmovima kao neka vanzemaljska bića koja su imala i neki svoj drevni matični brod poput onih iz Predatora kojeg kao takvi limitirani fizički nisu mogli napraviti i razmnožavali se poput gmazova pa eto onda se ide stvarat nove priče oko toga da to ima neko logično objašnjenje.

TITANXIS

Krivo si skužio i stare filmove, sve je lijepo objašnjeno. Taj brod nikad nije bio njihov. Space Jockey-Engineer je upravljao.

TITANXIS krivo si skuzio, space jockey je bio pilot tog broda, direktan izgled i dizajn iz Prometheusa.

ok trebao bih onda ponovit te aliene prve jer to sam gledal pitaj boga kad. novi me zbilja ne zanimaju, jer prošla me nešto volja za takvim filmovima o nekim vanzemaljskim bićima kako ih ja volim nazivat svemirski filmovi a takvi filmovi poput aliena, predatora su prikazani kao nešto da je stvarno a znaš da nije za razliku od tipa star wars jer to mi je opuštena zajebancija za gledat pogotovo 2 prve trilogije.

što ne velim za dokumentarne filmove sa sf tematikom koji mi imaju neku težinu oko tih stvari pa mi interesantno.

Meni su te životinje kao i meduze kao da nisu sa ovog svijeta pa ih stavljam ovdje.

Pomalo mi je sad žao jer sam nekolicinu njih mrknuo iz momentalnog hobija pa posle za salatu. Sve je to istina što piše u prilogu.

Od svih tih stvari najviše me fascinirao njihov majstorski podvig za bježanje jer puno mi ih je tako pobjeglo dok sam ja još mislio da je tamo u nekoj rupi vrebajući je bez da je pustila crnilo. Ja protiv nje. Predator bio 😥.

Njihove značajke ih svrstavaju na top listu prirodnih čuda | 24sata

TITANXIS

Nisu napisali da su hobotnice među najinteligentnijim živinama. Dosta visok IQ, mogu raspoznavati i pamtiti boje, ljude, kretnje ostalih predatora.

Nisam probao nikad ali svi kažu da je delikates ukoliko se dobro pripremi.

Isto kao i bijeli bubrezi-bikova jajca (to jesam), perfekcija.

pravednik Nisam probao nikad ali svi kažu da je delikates ukoliko se dobro pripremi.

Super su na salatu ali ja nekako sve želim pečeno pa na žaru su mi i bolje nek samo kuhane pa na salatu.

A naveli su na početku kao inteligentna bića i u to sam se uvjeril dok sam ih lovil.

Izađem sa hobotnicom ja tako van iz mora i dođem na plažu i svi oko mene se skupili, stariji i djeca da vide tu hobotnicu a meni bilo čak i nelagodno, bojal sam se i malo da me i neko ne prijavi jer zabranjeno je ovako ih lovit puškom bez dozvole ali ajd ja sam imal samo osti (ne trozub nek četverozub) i ti ljudi sa plaže ko da nisu nikad vidjeli tu živinu, hehe!

Odmah sam je i očistio na moru. Salatica pala. Nisam je ja pripremal jer neznam to već prepustil kulinarstvo boljem znalcu.

2 mjeseci kasnije