FFA Files - UFO tema
Nemam moć utjecaja na to i nije mi zanimljivo.
Više me interesira kak će se razvijati situacija sa UAPevima.
Možda je i to povezano pa zato kriju
UFO sa novim nazivom UAP je diskreditiranje starih UFO istraživanja, evo ti prikladan meme za to
UAP je novi naziv jer preciznije opisuje ono što se događa, ni na koji način ne diskreditira ništa.
Morat ćeš malo izaći iz te perspektive teoretičara zavjere jer paranoja ti definitivno ne pomaže da saznaš istinu i racionalno promotriš sliku.
- Uređivano
Hehehe UFO-UAP je toliko širok pojam i ocito nisi upoznat sa naracijom koja se forsira, od Cia spookova kao Lue Elizondo, Chris Mellon i Jim Semivan pa do klaunova scene kao Corbell, Knap i Tom Delonge (Blink 182) i njihov TTSA projekt sa navedenim spookovima…pratim to godinama i itekako sam upucen u sve "oficijalne" detalje i propagandu.
Kvalitetni UFO istraživaci su Stanton T. Friedman, Joseph P. Farrell, Jacques Vallée, Daniel Liszt, John Warner…izbjegavaj Cia zaposlenike ako želiš saznati više o UFO.
Da znam, kvalitetne informacije i navedeni UFO istraživaci izazivaju takvu reakciju, drži se navedenih i bit ce na pravom putu oko kompleksne UFO teme, spookovi su samo puppeti i treba ih izbjegavati
Sori lik, al doslovno više vjerujem Tomu Delongeu kad kaže da se informacije o svemircima puštaju na kapaljku namjerno da se ljude postepeno uvede u to pošto bi istina mogla bit previše za neke, nego tebi koji ne shvaća koliko ljudi mora bit tiho da bi te zavjere u koje ti vjeruješ ostale tajne.
Zamisli kaos kad bi u javnost dospjelo da su se javili vanzemaljci. Ako i jesu, vjerojatno se objava čuva za neki trenutak kad nam opet bude dobro i ugodno, čisto za destabilizaciju. Veselim se toj raspravi na forumu
Tom Delonge pop pjevac vrbovan sa strane Cia spookova (Elizondo, Melon, Semivan) za kreiranje TTSA (To The Stars Academy) za prodavanje lažnih obecanja (antigravitacijska letjelica
) i prikupljanja love, da bi se sve na kraju pogasilo, brate milli istraži/prouci malo bolje
Stanton T. Friedman, Jacques Vallee i Daniel Liszt su UFO institucija za te UAP klaunove
Fenix mislim da je ta neka teoretska , zamišljena reakcija javnosti na objavu postojanja vanzemaljaca obojena viđenjima iz hollywoodskih copy-paste filmovima katastrofe.
"Mister President there will be panic in the streets if we go public with this" . Ne mogu zamisliti da bi kod nas itko dočekao takvu vijest istrčavajući na cestu držeći se za glavu.
somethingwrong "Mister President there will be panic in the streets if we go public with this" . Ne mogu zamisliti da bi kod nas itko dočekao takvu vijest istrčavajući na cestu držeći se za glavu.
Uopće ne mislim na to. Zamisli pametovanje na fejsu i forumima. Zamisli što će reći ona vjerska skupina, a što će reći ona druga. Hoće li Putin najednom zaustavit rat, hoće li ISIS sad još više podivljat. Hoće li Stitrek i Youtuberi uopće povjerovat. Milijardu je scenarija
Kako meni te stvari piče po živce.
Od 7+ milijardi ljudi na planeti, šaka ljudi (iz Amerike ofc) strogo čuva vijesti i tajne o postojanju vanzemaljaca.
Ili se ti zeleni zajebavaju i šprdaju sa nas 7+ milijardi ljudi pa nemamo nikakvih dokaza o njihovom postojanju i posjeti Zemlji, ili se oni pale na tu šakicu ljudi s kojima su zaista stupili u kontakt i obznanili svoje postojanje.
Kad ćemo doživjeti neki jebački ulet poviš Londona koji će uživo pratiti 7+ milijardi ljudi na planeti, a ne da istine i dokaze zamišljamo od youtubera, tiktokera i penzionisanih vojnih pilota.
Raziel sad sam ja zagazio u teoriju zavjere, ali šanse da otkrijemo nešto iole razvijenije u svemiru su skoro pa nikakve. Eventualno neku strojnu civilizaciju ili nešto. Organskim bićima je jednostavno prekomplicirano putovat svemirom uz svu tu radijaciju, a ako postoje/postojala su jebena je vjerojatnost da baš žive u ovom vremenu kao i mi, a da su nam pritom relativno blizu
- Uređivano
Puno nelogičnosti u tim pričama.
Kaj mislite da bu se jedna rasa ili više njih zajebavala s poludlakavim ludim stvorenjima koji se tamane među sobom radi gluposti?
Najviše na kurac idu one priče i sad nanovo gurui koji kakti stupe u kontakt s Arianima, Greysima, Draco idiotima i neznam kojom sve rasom a naša Zemlja i ljudi su centar svega i zle vanzemaljske sile žele nas porobiti ili uništiti.
Taman posla. Bitni smo poput kondoma u samostanu za cijeli svemir.
Nebudu sigurno trošili energiju pošto u teoriji koriste FTL drive. Osim ako ne putuju kroz portale/wormhole ili su zapravo bića izvan naše dimenzije.
To je sve entertainment. Poput serije Ancient Aliens mada tu ima istine ali ja sam na onu da smo to zapravo mi prije neke katastrofe u pradobu.
Nema smisla da bi živjeli s nama i pomagali nam a sad najednom odoše.
Nije nikom palo na pamet da su možda svemirci u nekoj eksperimentalnoj fazi međuzvjezdanog putovanja pa uletavaju bez puno kompetencije i uspiju srušit brod u Roswellu i tak?
Zamisli sad da neko od ljudi otkrije metodu međuzvjezdanog ili čak međudimenzionalnog putovanja. Kolko bi puta zasrali stvar prije nego bi skužili kak konzistentno i sigurno to radit.