Nisam gledao konfu. Maloprije sam pogledao sam 3 igre koje me najviše zanimaju.
Hellblade 2
Prezentacija mi se svidjela. Predivno izgleda i atmosfera je brutalna.
Iz pokazanog gameplaya tj. Senuine šetnje s sporim okretanjem kamere jedino što sam mogao vidjeti je predivna grafika. Još treba vidjeti kakva će biti borba i koliko će gameplay biti dobar.
Svejedno sam siguran da će igra biti odlična.
Nisam zadovoljan s time što će trajati cca. samo 8 sati (ako je to uopće istina). Razumijem da je cijena igre manja zbog toga ali nastavak se čeka skoro 7 godina. Da bi ga na kraju lagano mogao odigrati u jednom danu. Prekratko.
Indiana Jones
Drago mi je da su odlučili napraviti igru iz prvog lica.
Vizualno izgleda jako lijepo i ima feel iz filmova. Istina da je na momente malo drveno ali mislim da nismo vidjeli dovoljno za donositi neke zaključke.
Prvi dojam je pozitivan ali ne puno više od toga.
Avowed
Nisam zadovoljan prikazanim. Sve što su pokazali izgleda outdated. Kao nešto unaprijeđena verzija Skyrimove borbe, bezdušnog voiceactinga i neuvjerljivih likova s ukočenim licima.
Znam da se Obsidianove igre ne igraju zbog visoke produkcije ali mislim da je krajnje vrijeme za napredak.
S druge strane znam da će mi se igra svidjeti jer je njihovo pisanje questova, mogućnost izbora i exploring uvijek vrhunski.
To što već ove godine izlaze 3 potencijalno odlične igre ( a možda još neka koja je prikazana) je dovoljno ocijeniti ovu konfu kao jako dobrom.