Osobni highlightovi su mi bili Indy i Ara, nemam mozga za Civ-type igre i tvrdoglavo se ne mičem od Civ 5 nakon svih ovih godina ali dudes, ovo mi izgleda ful nice.
Mana mi izgleda cute i kao da bi moglo biti fun ali volio bih se prvo očistiti backloga, lagano me počela zanimat, iako nemam iskustva s Mana serijalom i takvim tipom igara.
Ok onaj kostur kojeg su prikazali za Avowed (boxart vjerojatno?) mi izgleda predobro, a za gameplay i sve to, još bi toga volio vidjet prije nego šta formiram neko mišljenje o svemu. Pošto je riječ o Obsidianu, oko priče, questova i oko samog svijeta tj. Living Lands se ne brinem. Plus mi je šta su neki mali djelovi igre, koje sam uspio skužit u prikazu, inspirirani babilonskom kulturom (ili mezopotamskom? Asirijskom?)
Bad to the bone riff starts playing
Hellblade 2, paa… Prvi Hellblade mi je totalno prošao kraj nosa bez da sam ga skužio, ovo sa prikazima psihoze i binaural glasovima mi izgleda cool af, je to bilo i u originalu? Al ono, ne mogu nešto pretjerano komentirat jer nisam odigrao prvu igru al kad igra izađe, zanimat će me dojmovi ljudi na forumu, fora mi je čitat šta ljudi kažu i misle.
EDIT: Vidi vraga, taman prvi Hellblade na 90% popusta na Steamu, skužio tek nakon šta sam objavio post XD