Ovak, vidim da je veliki kaos pa se mogu ja kratko osvrnuti sa nekim saznanjima koja ja imam.
Previse privatno rekao bih, ali vidim da druge nema. Ono sta sam cuo je da se vlasniku dogodilo nesto jako lose privatno, a kako znam da je trebao dobiti dijete prije 2-3 tjedna (i to je period kad je prestao odgovarati) bojim se da nije nesto vezano uz to.. to mi je bila prva pomisao i volio bih da se varam jer nijedna igra niti pozivi niti mailovi nisu bitniji od toga.
Da, mogao je staviti na web da privremeno shop ne radi itd, ali ne zelim se ni staviti u kozu nekoga tko prozivljava mozda najgore trenutke, a da ga ja jos idem blatiti javno.
Ofc, moze biti i nesto drugo, ali kako god, ne vjerujem da bi namjerno zapostavio sve odjednom i ne odgovarao nikome na mailove i pozive, cak niti dobavljacima. Znaci nije ovo vezano uz tu akciju nego je nesto puno vise od toga.
Ne mogu garantirati za njega, ali vjerujem da kad se vrati da ce se ili ispostovati Star Wars ili ce se vratiti novac za Ronina, bilo sta gdje se kupac nece ostetiti.
To je sve od saznanja koja ja imam.