briatore (a jedan dotični je ovdje to pokušao i ispao glup)

Doticni je reka sve od a do ž kakvo si govno bio jesi još neznan.

A ne želin ljude koji su to sve potvrdili imenovati jer nema razloga da ih uvlacim u daljnu pricu

Miro govno si ti i cijela ta tvoja svita.

A kad si takav frajer napiši argumente pičko lažljiva ili začepi jednom zauvijek.

briatore

Ako si debil da ti opet isto treba ponavljati ja ti tu nemogu pomoci.

Vrti stare postove pa pitaj nekog od ukucana da ti ih procita i objasni pa se javi.

Miro debela mješino, nisi uvjerljiv.

Ti si lažov i pokvaren čovjek.

Obraz mi je čist kakav tvoj nikada neće biti.

Međutim ako nastaviš iznositi klevete, mogao bi se gadno pokajati.

Zato dobro razmisli i nemoj poslije govoriti da te nisam upozorio.

briatore Međutim ako nastaviš iznositi klevete, mogao bi se gadno pokajati.

Zato dobro razmisli i nemoj poslije govoriti da te nisam upozorio.

To što si ti ako se ne varam odvjetnik ili tako nešto znaci da je svaka tvoja tocna a sto drugi kažu klevete?

Ja san ti lipo reka da si za mene zavrsena prica a ti nastavljas.

Stvari da si kuka po forumu da zaustavis sheranje su tocne ostalih se necu dirati jer ne zelin nikoga drugoga uvlaciti

Kakav si ti privatno i prema svojoj ekipi me cisto zaboli kurac ono sto znam o tebi mi je dovoljno da me ne zanimas i da nikad necemo biti dobri.

Najglavniji razlog je sheranje koje si isao zaustavljati na gaming forumu preko toga ja ne prelazim jer si bio gamer i na gamerskom forumu i onda ljudi oce jefinije e nemoze jer ti imas ducan.

Došao si na forum svima pricajuci sa visoka i krenuo prvi sa vrijeđanjem da bi sad tu izigravao zrtvu.

Jednostavno odjebi od mene i ne uvlaci me u svoje razgovore

A ne ces reci da sam glup a ja cu stati i gledati to

Sa tim nekim prijetnjama nemoj niti pocimati to ti ne treba

Viruj mi

crohunter Gdje je moj Star wars Outlaws

Isto di i moj

Neces ga viditi 🤣🤣🤣🤣

Miro cek ti mrzis covjeka jer je prijavljivao Sonyju za gameshare na ps3/4 ?

Haha, sheranje njega muči?

Koji si ti jebeni kozojeb. Normalno da sam bio protiv toga ali si ti bogami to izgleda jako osobno shvatio.

Drago mi je da si napisao da ljudi vide o čemu se radi, to je razina djeteta koje nije dobilo lizalicu.

Ti si stvarno ograničen shvatiti što znači imati tvtrku, plaćati poreze i sve obveze.

Pa i Njuškalu sam slao prigovore zašto dozvoljavaju da se oglašava prodaja digitalnog contenta na ilegalan način. Ja sam uložio svoj novac, vrijeme i trud, te uplaćivao PDV u državni proračun (i dalje to radim višestruko) da bi tebi bila izgrađena cesta, bolnica ili vrtić.

Radio sam sve što je bilo u mojoj zakonskoj moći da zaštitim svoj legalnu, legitimnu registriranu djelatnost. I ne samo ja.

Jesi ti doista toliko glup i ograničen, koliko ti godina imaš, odnosno na kojoj si intelektualnoj razini?

A ono što je najbitnije jest da nisam licemjeran - share me privatno nikada nije zanimao i igram 95% igara u fizičkom obliku.

crohunter Nekako mi je sad i drago što nisam dobio tu igru 😄

Genesis ma razgovor je bio sa SD, ne znam jel to jednom išlo kao upit ili šta već.

Lik prezentira kao nekakav lov na vještice a bilo je aktualno neko kratko vrijeme.

Klasično izvrtanje teza.

Top rasprava. Jel ima ovo s Infomarkom neki epilog osim "pojeo vuk magare"?

briatore

Jesi, nisi pošten privatnik i uplaćuješ porez ne zanima ljude 2%.

Shaeranje na forumu je bilo između malog kruga ljudi, većini je to i danas znanstvena fantastika, pogotovo kežualcima.

Ta država kojoj pošteno uplaćuješ je kriva za tvoj minus, biznis nije išao jer ljudi imaju malu platnu moć koliko god ti imao cijene bolje od ovih cigana i mešetara, velikih kompanija.

Uskoro fizikalije neće ni biti.

• renda

•  
                      •  
                      •  
                      •  

Ajde se schilajte, kakva su sad to vrijedjanja i prostote, dva odrasla covjeka, kaj vam treba da vas banaju na ne znam kolko?

pravednik prijatelju, ja se uopće ne žalim, 12 godina (dakle bilo je ozbiljno) taj posao, sad neki drugi.

Posao je bio solidan dok ne imao smisla.

Sheranje uopće nije bilo bitno, lik je od buhe napravio slona. Kratko je bilo tema, najmanji problem u moru drugih sa kojim se čovjek u biznisu susretne.

Identično kao što se susretao i kolega Igor iz Infomarka 2.0

renda pa ako te netko iz takvog razloga ide nazivati govnetom, tebi je u redu šutjeti? I na taj način prešutno to odobravati?

pravednik ne bih se slozio s tobom ni s Mirom. Gledajuci situaciju da je Briatore ulozio pare da pokrene svoj mali biznis mogu ga shvatit da je pokusao na sve moguce nacine da i taj biznis opstane te da prehrani svoju obitelj. Te fore s mala platezna moc je vise do samih ljudi, jer s ovime ti odmah opravdas da je uredu raditi nesto u sivoj ne definiranoj zoni il cak mozda i piratizirati jer hej..covjek ima malu placu pa je ok da "krade"

Da se razumijemo osobno nisam piratizirao igru tamo negdje od 2009 godine, tu negdje, koristio sam gameshare i to ponajvise fantomski na ps3, al s ps4 sam i s time prestao iako se moja platezna moc u to doba nije promjenila, al se poceo mijenjat moj mindset….

• renda

•  
                          •  
                          •  
                          •  

briatore naravno da ne, ali ne treba niti takvo vrijedjanje, mogli ste obojica reci to kaj ste imali za reci na kulturan nacin.

renda na kulturan nacin.

Osoba koja nekog nazove kozojebom vrlo vjerojatno i nema kulturan način.

Giphy - Donald Trump GIF by GIPHY News