Debilkus
Samo san jedno isao nabrojati da zavrsim pricu sa tobom ali ti nastavljas
Prije foruma tu smo se nalazili radi sheranja igri koji je radi prijavljivanja i radi krađa postalo nemoguce tamo. Kasnije kombinacija megatame dovela je do toga da se otvorio i forum.
Znaci zacetak ovoga je radi tebe kao sto san prije rekao.
Jer kad dodes braniti sheranje onda svi odu kod toga u ducan kupiti igre jer to tako ide ne obije se o glavu...
Krivo san se izrazio onda svi odu online igru kuputi kod tebe ili kod tebe u sobu kupiti igru jer ducan nisi imao.
Isto tako bilo je super kako si brisao ljude sa friend liste ako vidis da igraju igru a nisu je kupili od tebe.
Isto tako posto san u ono vrime bio u kolekcionarskom điru dosta sam ljudi znao i od dosta kupovao samo mogu reci da za tebe nikad lipu ric nisan cuo ako oni lazu onda lazem evo i ja…ali bas da se desi da veliki broj ljudi laže teško mi je povirovati.
Ponavljam jednostavno odjebeš od mene ne spominjes me i ne odgovaras na moje postove i miran si.
Zero Jel ima ovo s Infomarkom neki epilog osim "pojeo vuk magare"?
Od toga nema ništa ja san se odavno pomirio, lova je pokupljena netko je zajebao a krivnju stari vlasnik prebacuje na novoga a novi se ne javlja.
Neke su price kruzile da je imao smrt djeteta a ako je to nedajboze istina mislin da je liku zivot izgubio svaki smisao i brige ga za ducan i sve.
Iskreno ja bi rađe da nas je zajebao nego da se ovo gore dogodilo