• Gaming Vijesti
  • Ubisoftove nove igre ubuduće na novoj Ubisoft+ Premium pretplati: “Igrači se moraju naučiti da ne posjeduju igre”

Pročitaj na portalu
Članak

Ubisoftove nove igre ubuduće na novoj Ubisoft+ Premium pretplati: “Igrači se moraju naučiti da ne posjeduju igre”

U digitalnom dobu, koncept vlasništva nad videoigrama postaje sve straniji pojam. U uvjetima korištenja svih velikih platformi jasno stoji pravna distinkcija kako igrači zapravo kupuju pristup igrama. Svejedno, barem osjećamo da su “naše” i to djeluje relativno dobro već skoro 20 godina. Idući korak su pretplate, na koje će osobito igrati izdavač Ubisoft.

Ja sam se davno naucio da ne posjedujem Ubisoftove igre… Jer ih ne kupujem.

Ja podržavam Ubisoft jer nikad ne griješe i podarili su mi The Division. Nikad se ne bih na njih mogao naljutit jer su potvrdili i The Division 3, a izlazi ove godine i Star Wars: Outlaws. Tako da…tko sam ja da im ubi.

Vecina njihovih igara i tako dodje na game pass prema tome nemam razloga placat jos jednu pretplatu

Njihove igre nebi nit piratizirao, a kamoli kupovao

Pa nije covjek nista lose rekao. Samo je iskren.

BuHa-Ha-Ha

Igre su im teži krap

Od 3 igre koje sam uzeo ? Sve 3 su imale teže probleme

Recimo zadnje The Settlers uopće ne možeš pokrenuti jer nešto im rezolucija ne radi, nema podrške ,nema ništa

A do njih je

No povrat novca? Nema.

Ovo Ubisoft + je nešto što ljudi ne kuze

Vi nećete posjedovati igricu nikada i uvijek će te plaćati stari produkt

mat9381 No povrat novca? Nema.

Odbijen ti je zahtjev za povratom novca?