Recenzija | PlayStation Portal
foggy I kakav to monitor imas za 200 ojra da frca?
nema.
- Uređivano
Nek ti je smiješno ali ljudi pišu gluposti, nošenje na WC i igranje u WC-u? Tu rasprava staje jer takve osobe imaju većih problema. Malo izađite na friški zrak.
Dobro majstore daj nam objasni koja je točno namjena Portala pošto sam toliko glup da nemogu shvatiti.
Inače se ovaj forum i općenito stanje popravljalo što se Sony fanatizma tiče ali ide na staro opet.
Ako niste znali strimati se može i na smartphone, moj S23U sasvim ok radi sa dualsense preko BT.
- Uređivano
pravednik Nek ti je smiješno ali ljudi pišu gluposti, nošenje na WC i igranje u WC-u? Tu rasprava staje jer takve osobe imaju većih problema. Malo izađite na friški zrak.
Ti si pričao o tome. Kao i u svakom postu- projiciraš. Da , remote play radi na mobu, na PC, Mac. Na portalu je uvjerljivo najbolje iskustvo. Da, sve sam probao.
Gle čuda odma reddit izbaci baš za tebe:
- Uređivano
Odradi još koju analizu za Returnal umjesto da pratiš moje postove. Odgovaraj normalno, ak ne želiš blokiraj me i bok. Meni tak i tak svejedno kaj netko od vas radi, piše i uveličava.
Uglavnom recenziju sam pročitao @Fenix ali nebi se složio u svim stavkama.
Trebao bi isprobati iz prve ruke da vidimo taj input lag ali garantiram da mi iskustvo neće biti kao na TV-u od 3ms, naviknut sam na top stvari i ne biram kompromise, radije izbjegavam ili ne igram. Po tome što si napisao za mobilne mreže, bolje ne igrati nego se mučiti sa hotspotom i visokim pingom koji mobilne mreže imaju.
Spomenuo si izostanak BT kao najveću manu ali nisi naveo da je uređaj neupotrebljiv u slučaju da se izgubi ili pokvari veza.
Izostanak nekog linka za direkt komunikaciju sa konzolom je žestoki fail, Nintendo Wii U je to koristio i radilo je savršeno. Ok igre nisu izgledale kao na PS5 ali bome i je tehnologija bila starija.
foggy Ima ih koliko hoćeš, naravno da nisu top topova al su stvarno toliko dobri da negiraju postojanje Portala
Doslovno prvo što izleti:
165hz za 225 eura.
foggy Pa nije da sam ratnik nego se vidi iz aviona da ovi hvalospjevi dolaze najviše zato jer na kutiji piše Sony. Zato se i izmišljaju totalno nebulozni argumenti.
RickBarry kralju ovo je full hd. Ja sam za 250 kupio 1440p.165herca sa odlicnim hdrom
Ajd nauci koristit nabavu
fensisuperstar Doslovno san samo upisa "200€ gaming monitor" i to je prvo izašlo. Hvala što si dodatno dokaza da ima masu opcija u tom nekom rangu iako ovdje tvrde da nema.
RickBarry Nema smisla previše raspravljati, ali valjda je jasna stvar da za određene novce imaš određene specse uređaja, pa tako imaš monitor i za duplo manje koji ne služi apsolutno ničemu a nekima možda i to paše. Meni full hd monitor od 23" za gaming ne znači apsolutno ništa. Što je veći monitor, meni osobno onda bolje kupiti 4K TV. Stvar preferencije. Tako je nekim ljudima napeto uzeti ovaj PS portal i guštati. Fensi će kupiti za 250 eura solidan monitor i bit će mu dobar, netko ni za 500 neće bit zadovoljan a možda portalom koji je mali hoće. Stvar preferencije. Ne znaš to razdvojiti. Osobno bi se prije upucao nego igrao bilo kakvu igru s konzole na monitoru, meni je to čisto zgražanje, ali to je moja stvar.
Postojanje nekih stvari jednima je apsurd, drugima je kontra - meni je Nintendo DS bio napet, PS Vita niti malo. Možeš tak do sutra. Poanta je da rasprave mogu teći i normalno, a ne iz krajnosti u krajnost. Zašto te uoće dira što ljudi, zamisli, uživaju? Hoćemo ih sad vrijeđati da to nije tako jer ti misliš da je uređaj samo za popljuvati?
Evo upravo pročitao recenziju na jednom HR portalu i gotova je suprotna @Fenix .
Spominju se mikro trzaji i padovi frejma na 45, usporavanja i to na idealnim uvjetima, PS5 spojen kabelom na mrežu, wifi prioritet na Portal, isključio je i HDCP, HDR, ištekao HDMI.
Spominje i da slika nije oštra kao na PS5 već mutna jer sve što vidimo zapravo je u obliku videa, što je točno pošto je to ipak stream.
Opisuje da stream i slika djeluje oštrije i bolje na Steam Decku koji nije nativni za PS5 nego na Portalu iako je njegov LCD vibrantniji po bojama.
Finalna ocjena 65, može proči.
Dakle to je recenzija u rangu s onima koje sam do sada gledao što na YT što portalima.
Još jednom nemoj zamjerit @Fenix , niti serem po recenziji niti tebi, moguće da neznaju poštimat konzolu i Portal. Samo me začudilo kako je tvoja dosta drugačija po ukupnom iskustvu.
pravednik može link? iz osobnog iskustva to nije uopće istina, nit sam isključio hdcp ni hdr i nema ni trzanja ni loše kvalitete
foggy Sad već zajebavaš. Monitor fhd 23 incha za konzolu ti ne valja al zato valja igrat na ekrancicu od 7 incha ili koliko god, i to ne nativno?
foggy Nije stvar u uživanju, briga me stvarno. Samo mi je smiješno to što na ovaj očiti cash grab nema kritika jer je od Sonya. Nedaj bože da je ikoja druga firma pokušala napraviti uređaj koji je neupotrebljiv ako nemaš punu konzolu i konekciju, koji je streaming based - ode bi bilo drvlje i kamenje kao što i je uvijek kad je ikakav streaming igara u pitanju.
Fico Misliš da bi napisa sve ove kritike na račun tog Portala i onda bacia 200€ na njega?
Smiješni ste, nitko ga nije hvalio, a da ne posjeduje Portal. Svi drugi šute jer nam nije interesantno i briga nas, zašto bi morao ići pljuvati nešto što nisam koristio i nije mi zanimljivo, da dokažem da nisam fanboy?
Neki od nas su ga popljuvali još kad je najavljen, nema smisla ponavljati, pogotovo ne bez konkretnih dojmova. Svaka roba ima svog kupca koji zna svoje potrebe, oa tako i ova. Da konzola ima bolje riješen lokalni streaming i da dijelim TV, da je cijena niža (što vjerujem bude u budućnosti), ovo se i ne bi činila kao tako loša opcija za zamjenski ekran u kući. Ako se uređaj dobro prodaje, super za Sony i to je to.