Pročitaj na portalu
Članak

Recenzija | PlayStation Portal

Novi PSP? Prijenosni PlayStation? PlayStation Portable nije. Ali je isto PSP. PlayStation Portal. Nije prijenosni PlayStation, ali jest. Je li? Zapravo je sigurno prijenosni. Ma je, stvarno je prijenosni PlayStation.

Flipper dok čita dijelove recenzije o ekranu:

Meni taj natpis remote play concted se pojavi par sekuni i nestane tj. nije prikazan tokom igre niti jednom do sad, nadam se da ce buduci update-ovi jos dodati više fičera i popunit UI imho.

Nije mi još prodao Portal jer šta bi tek bilo da je OLED. Kakav bi tek tada bio ekran. Zapitajte se.

Odlična recenzija, bravo Fenix. Točno si dao prave informacije po kojima će netko prelomiti hoće li uzeti ili ne.

Super napisana recenzija, napisano i opisano sve što je zanimalo u vezi uređaja. Treba ipak uzeti u obzir da sa 5ghz mrežom domet je drastično manji naspram 2.4ghz pa se vjerojatno ugođaj pri igranju smanjuje.

Odlično napisano. Konkretno i praktično. Evo, ja ću svojeg nositi na WC svaki put. Bolje to nego Candy Crush na mobitelu ili nedobog tema o Trumpu.

Da, dobra je recka. Sve lepo analizirano i rasčlanjeno kak bi se reklo na atome.

Mislim bed je onda kaj ti treba PS5 konzola a ne recimo PS4 ili još starija PS3 ak se radi o daljinskom kontroleru i strimeru sa konzole. Vjerojatno će poradit na tome da budu i prethodne konzole u kompaktu sa tim Portalom.

A još kasnije (kad izađe PS Portal 2) svima dostupne PS igre uz uvijet da imaš naravno PS račun, kupljenu igru i brzi internet.

Neka samo omoguce PS + stream, onda ti nece ni (PS5/ ili ga imat iskljucenog) trebat osim pretplate uz kvalitetnu vezu.

4mal da, ovo bi bilo super, i još malo da pojednostave mijenjanje usera sa istog PSa

Mislim da ga slobodno mogu počet svrstavat u videe o najbesmislenijim izumima ikad.

4mal

I kak bi to radilo sa našim internetom?

Pogotovo mobilnim?

Inače vam postovi nemaju smisla, strimao bi igre na PS Portal tj igrao doma? Onda kupiš normalnu konzolu i TV.

Ovo je proizvod da se proda i namakne nešto para sa strane, čisto da izdaju nešto. Ili za prvu silu ako baš nemaš pristup TV-u često pa hoćeš odigrati iz kreveta neku laganu igru.

Ali ni kao zamjenu za TV ga ne vidim dugoročno jer u tom slučaju pojedinac ima većih problema ako mu je dnevno TV zauzet a on mora igrat stalno. Nekad treba sam sebe ograničiti i znati granice između ovisnosti, hobija ili zabave.

@Tzereen

Vjerojatno se šališ ali ne čudi me zaista koliko ljudi nosi mobitele na WC. Doma, javne, nebitno. Totalno nehigijenski i odvratno. Ne samo radi nezgoda koje se mogu desiti prilikom brisanja guzice već pitanja što netko ima raditi toliko na WC-u? Uđem, sjednem, obavim čin na najjednostavniji mogući i što kulturniji način i bok. Taman posla da sjedim i tipkam po mobu ili nedao bog igram. Totalno smo otišli u k kao ljudi.

pravednik Ne doma nego vani na terenu, dovoljan ti je 4G vec za solidan gameplay preko mobile hotspot-a.

pravednik Onda kupiš normalnu konzolu i TV.

Kad pročitate i skužite koja je namjena Portala onda se javite. Dok god vi želite da to bude nešto što nije nema smisla da komentirate.

Brijac da, ovo je presmiješno, još pogotovo zamišljanje kako neko igra na wc u, briše li guzicu portalom pa ide u dnevnu sobu, koliko je u WCu, zašto nosi na WC, ima li nezgodu na WCu a portal mu u ruci ajme svašta Ha-Ha-Ha

Ma kolega nije uspio scalpat Portal pa je besan Ha-Ha-Ha

A mislim članak je u domeni satire. Ne mogu vjerovat da netko ovako glupo razmišlja. Pazi objašnjenja, "ako kući imate natjecanje tko će gledati TV". A šta nije logičnije za tih 200 eura kupit sasvim solidan monitor sa 120hz refresh rate i zapravo igrat ko čovik?

Za igrat on the go je još gori. Ajde za konekciju, nego je dizajn toliko nepraktičan da ne vidim razlog zašto ne ubijat vrijeme vani s mobitelom koji ti zapravo ono, stane lagano u džep.

Posebnost svih prijenosnih konzola ikad je u principu to da vidimo što developeri mogu sklepat za hardver koji stane u takvo kučište.Zato i je impresivno kad npr Rockstar izbaci GTA Vice City Stories koji je sam po sebi odlična igra, a kamoli za psp.

Ovdje se zaista brani svaki bijedan pokušaj cash graba samo kad je od strane Sonya. Inače se svi groze oko streaming based gaminga i usluga al za ovako nešto se izmišljaju smiješni argumenti.

RickBarry Ne znam sto je zapravo gore - sony fanboj koji ce branit svoj brand no matter what ili pak totalno suprotni ratnik ekstremist, daklem ti. Ti doslovno vrijeđaš ljude da bi dokazao tocno sto, da svima to ne treba valjati?

Probajte normalno raspravljati, npr. I kakav to monitor imas za 200 ojra da frca?