RickBarry Nema smisla previše raspravljati, ali valjda je jasna stvar da za određene novce imaš određene specse uređaja, pa tako imaš monitor i za duplo manje koji ne služi apsolutno ničemu a nekima možda i to paše. Meni full hd monitor od 23" za gaming ne znači apsolutno ništa. Što je veći monitor, meni osobno onda bolje kupiti 4K TV. Stvar preferencije. Tako je nekim ljudima napeto uzeti ovaj PS portal i guštati. Fensi će kupiti za 250 eura solidan monitor i bit će mu dobar, netko ni za 500 neće bit zadovoljan a možda portalom koji je mali hoće. Stvar preferencije. Ne znaš to razdvojiti. Osobno bi se prije upucao nego igrao bilo kakvu igru s konzole na monitoru, meni je to čisto zgražanje, ali to je moja stvar.
Postojanje nekih stvari jednima je apsurd, drugima je kontra - meni je Nintendo DS bio napet, PS Vita niti malo. Možeš tak do sutra. Poanta je da rasprave mogu teći i normalno, a ne iz krajnosti u krajnost. Zašto te uoće dira što ljudi, zamisli, uživaju? Hoćemo ih sad vrijeđati da to nije tako jer ti misliš da je uređaj samo za popljuvati?