- Uređivano
Ove puste ocjene 10 su komedija, ispada kao da je igra 100/100 a to realno nije, jer da je to bi bila ultimativna ocjena najbolje igre ikada. Hype i samo hype kad je suša…
MODERATOR: Diskusija izdvojena iz The Last of Us Part II
Ove puste ocjene 10 su komedija, ispada kao da je igra 100/100 a to realno nije, jer da je to bi bila ultimativna ocjena najbolje igre ikada. Hype i samo hype kad je suša…
MODERATOR: Diskusija izdvojena iz The Last of Us Part II
stitrek Ove puste ocjene 10 su komedija, ispada kao da je igra 100/100 a to realno nije, jer da je to bi bila ultimativna ocjena najbolje igre ikada
Nastranu priča koja nekima ne sjeda (ne slažem se, ali razumijem), navedi mi realne razloge zašto Tlou2 nije jedna od ponajboljih igara ikad napravljenih?
Gameplay, grafika, tehnička ispoliranost, dizajn levela, voiceacting i motion capture, soundtrack, naracija, i likovi i sve čega se trenutno nemrem sjetit..
Rdr2 (i vjerojatno BG3, al nisam igral pa nemrem tvrdit) je (su) jedina igra na toj razini kvalitete kao Tlou2 po svemu nabrojanom
Koji su tvoji argumenti, temeljeni na igranju te igre, da možeš tvrdit drukčije?
Tuhy Gender swapali su Abbyinog tatu
Nisi procitao dobro moj post koji je bio fokusiran na ocjenjivanje, TLOU 2 je dosta dobra igra ali puste 10-ke i hypetrain koje dobiva ovaj "remaster" su nerealni, znaci igra nije 100/100 i kroz povijest gaminga možemo samo navesti igre koje su dosta blizu toj ocjeni.
Sve iznad 90 je samo za masterpiece igre, ali tako olako se razbacivati desetkama (stoticama) je smiješno.
Tuhy Igra zaslužuje 85/90 čisto zbog zadnjeg dijela igre koji je osjetno spustio tempo svega. Priča je takva kakva je, nekima se svidjela a nekima je, na kraju svu prodani primjerci pokazali mišljenje mase. BG 3 je kategorija iznad svega što je do sada izašlo bez ikakve konkurencije.
Meni je iskreno malo blesavo uopće ocjenjivati remaster od svih stvari igre koja je stara 3-4 godine koja je već po izlasku dobila jako dobre ocjene i koja danas i dalje izgleda jako dobro.
stitrek Ja bi isti tren dao stotku jer je igra sve sto je ciljala napraviti odradila na najvisoj razini, pritom je pomaknula granice po pitanju produkcije i postavila visoka ocekivanja buducim AAA igrama.
Isto kao sto sam stotku dao Resi 4 Remakeu.
To sto ti ne vidis da stotka ne znaci svima savrsenstvo, tvoj problem, no nastupas ovdje kao da igra ne smije biti stotka samo zato sto po tvojim kriterijima nije stotka. Ne iznenaduje me da ti pogled iz tude perspektive nije poznat.
Proljevitis dobivam zadnjih dana citajuci ove pizdarije.
Ok shvacam to oko kriterija, ali da vecina portala daje 10 (100) je blesavo pogotovo kad se uzme u obzir da tih 100-ica nije bilo toliko u "istoj" igri prije par godina. Da si dao ocjenu 97-98 jos je shvatljivo ali 100 bi trebala biti ultimativna granica sa kojom cijela gaming industrija pada na guzicu od zadovoljstva, to nije slucaj sa TLOU 2.