doktor1 S kojom klasom igraš?
Pit Fighter / Greatsword  / War Mace
Trial of Iron / Expert mode

Valjda prvi put u CRPGu igram two handed lika...

doktor1 S kojom klasom igraš?
Valjda prvi put u CRPGu igram two handed lika...
Meni je tako isto, samo što sam uzeo Magea

Sistem definiranja svijeta u koji ulaziš sam malo više išao istraživati i moram priznati, barem u tom početku, ima stvarno hrpetina opcija. Veselim se otkrivanju svijeta i posljedica.

Prije izlaska igre sam bio krivo protumačio; mislio sam da mi igramo ulogu Tunon the Adjudicator lika!
Ali mi samo radimo za njega...

Da odličan je taj world building. Ima video gdje demonstriraju kako odluke utječu na svijet; evo video gdje i pokažu i same vizualne promejne u svijetu

https://youtu.be/_hrzHX1O7MA

5 dana kasnije

Počeo i ja. Uzeo sam dual wielder lika + sekundarna specijalizacija je staff s buff spellovima. Prošao sam tek uvod s osvajanjem i doša do prvog igrivog lika. Zasad mi djeluje prilično zanimljivo već s netipičnom pričom.

Igram rangera. kul je ali brijem da ce mi slijedeći playtru biti melee character ili mejđ

19 dana kasnije

Ne znam za vas ostale, ali završio sam u petak Tyranny. Uskoro detaljnije u recenziji.

Evo: http://www.ffa.hr/index.php/recenzije/item/3532-recenzija-tyranny

18 dana kasnije

Obsidanovci prigodno čestitali:

Joj šta bi dao za još jedan njihov Fallout.
Probat ću do polovice siječnja odigrati napokon Tyranny kako spada. :)

2 godine kasnije

Odigrao prvi act, prezabavno. U roku od deset minuta napravio izdaju u GoT stilu i kick protivnika u This is Sparta stilu. Vrh.

Objavio/la: Deadwalker

Odigrao prvi act, prezabavno. U roku od deset minuta napravio izdaju u GoT stilu i kick protivnika u This is Sparta stilu. Vrh.

Osobno mi je to jedan od onih trenutaka u igrama kada stvarno shvatiš da si heroj svoje priče. Uz onu popratnu glazbu i lokaciju je scena za pamćenje.

Je, baš moćna scena, kao ono suđenje u Pillarsima. Sviđa mi se dosta što su izravno u gameplay ukomponirali posljedice odnosa s companionima i frakcijama unutar igre. I ono komuniciranje putem "pošte" je isto nice touch.

Također mi bolje leži gameplay s 4 lika, umjesto 6. Nekako je manje mikromenadžmenta, a igra opet ne gubi na taktičkom elementu. Za sada zbilja odlično iskustvo, fora mi je što igra kraća jer nekako ima manje sporednih stvari i brže ideš po glavnoj radnji koja te fino drži.

Samo da ti kažem da će i ovdje biti jedna moćna scena.;D Od NPC-a Tunon definitivno ima veliku ulogu, makar su svi archoni tu s razlogom i svrhom. I da, dobro si primjetio, igra je puno više fokusirana na glavni quest, što i nije tako loše.

4 dana kasnije

Ma da, ja imam onaj problem da moram odigrati apsolutno svaki side quest, a takav pristup nekad baš ubije doživljaj glavne radnje. Kako godine prolaze, sve su mi draže kraće igre, odnosno sve manje shvaćam logiku da igra mora trajati xx sati da bi bila "isplativa kupovina".

Srećom pa stvarno postoji svašta za svakoga. Ima svakakvih igara, kako trajanjem tako i tematikom. To već neko vrijeme govorim, ova generacija je stvarno posebna jer stvarno svatko može naći nešto za sebe. Tyranny je još i podosta kratak naspram jednih Pillarsa.

Objavio/la: Deadwalker

Ma da, ja imam onaj problem da moram odigrati apsolutno svaki side quest, a takav pristup nekad baš ubije doživljaj glavne radnje. Kako godine prolaze, sve su mi draže kraće igre, odnosno sve manje shvaćam logiku da igra mora trajati xx sati da bi bila "isplativa kupovina".

Hm,  još ne naginjem na tu stranu. Vrijeme je dragocjeno, ali u onim pravim RPG-ovima mi uvijek bude nekako žao što moraju završiti.: (

Inače, ne mogu reći da mi je OST ostao u pamćenju (imao sam filing reciklaže iz Pillarsa), ali ova stvar je baš znala nabrijavati: https://www.youtube.com/watch?v=_0uqoSJ_uLg

Vidim da mi je u onom starom postu skršen link na recu, pa evo ispravnog - https://www.ffa.hr/recenzije/recenzija-tyranny/

S obzirom na tranziciju foruma i portala, vidim da je odlepršala i ocjena. Kontam da je bila oko 80 i nešto. ? 

Ma u zadnje vrijeme imam cajta za gejmanje na kapaljku pa je to više frustracija, nego li stvarni afinitet. :)

Meni je OST gg, al da, ova stvar baš rula.

8 mjeseci kasnije