Najbolji član 2023. godine je @klinjo. Postavite mu pitanja
Čestitke @klinjo na pobjedi!
- Što ćeš poduzeti kao član godine da i ostali slijede? Imaš li moć banati @wooddiebone i ostale?
- Hoćeš li biti aktivniji forumaš na gaming dijelu foruma ove godine? Zapravo ne znam o tebi niš, ni što igraš, ni koliko, ni zašto
- Ne budeš vjeroval, al čim uredil oglas da prodajem samo Xbox bez igara ljudi grizli ko ludi. Prvo mislil da me trolate vi s foruma, kolko je bilo upita za fagbox. Do onda tišina... Na kraju ga prodal u Đakovo.
[deleted]
Evo da ja zavrsim.
- Koja igra ti je must play u 2024.
- Najsretniji trenutak mi je rođenje djece. A onda posle toga kad sam prodal xbox.
- Rekel bi Gran Turismo serijal, jer sam provodil dosta vremena na tome. GT2 i GT4 najviše igral. Casual igrač, ne fanatik koji je lovil zlatne medalje u autoškolama. Do broja 6. Sve posle toga mi je tak...
- U prošlosti bi rekel ovak... Konju! Upiši fakultet! I svom ocu bi rekel nek uplati dobitni listić koji nije uplatil. Jer mu se žurilo na jebenu kuglanu. Rekel bi si dobitne brojeve eurojackpota. Sebi u prošlosti, ne sebi u budućnosti.
Sebi u budućnosti nebi ništ govoril, samo bi sam sebi pogledal u oči da vidim dal sam bil dobar suprug, otac, brat, prijatelj. I dal sam uspel prodati xbox?
- Hm, hobi s kojim se i sad bavim. Skupljanje diecast modela i autića. Samo kaj bi prilikom online kupovine klikal koda igram neku RTS strategiju. Zapravo, skoro pa sad za Božić je bilo tak.
- Da sam čovjek od krvi i mesa, da katkad i ja pogriješim.
- Nebi htel da saznaju moj browsing history na google chromeu.
- Mogu koristit pola-pola ili glas publike za ovo pitanje?
Ceka san da ispucate pitanja na gluposti da ja pitan.
- Janjetina ili Odojak?
Flipper Pital ga prek whatsappa kolke su cifre u pitanju, al mi je tak napisal da sam mislil da je imal moždani. Pa ga zval da mi točno veli kolko je put zaboravil uplatit dobitnu? Dva puta zbog kuglane i jedanput je... jednostavno zaboravil. A cifre su svaka po skoro milijun i nekaj sitno eura... Dobil je 500 i nekaj eura prošle godine, tak da nije baš veliki gubitnik.... Ne znam kaj da velim, baš me šokiral. I glava me počela razvaljivat nakon razgovora. Nebi ga išel gutit ni ništ, nego me šokiral... Znal sam da je jednu dobitnu popuhal, za drugu pretpostavljal. Treću nisam znal...
- Skoro smiren... nakon današnjeg razgovora s ocem...
Planem brzo, al se i još brže ohladim. Taj se plamen odnosi najviše na sudionike u prometu. Od tailgatinga do biciklista koji se samo sljušte prek pješačkog na cestu. Ili tipa kad bicikliste samo skrenu sa sporedne na glavnu. Čekanje u redu ili na javljanje teleoperatera me ne živcira. Čak mi i fora da mogu izdržat tipa 45 minuta čekanja i onda zaboravim zbog čega zval? Znaju me ljudi razljutit, al ne tak da bi ludoval. Treba polako u životu, da mi se ne dogodi kuglana.