Terminator: Resistance is a 2019 first-person shooter game developed by Teyon and published by Reef Entertainment for PlayStation 4, Windows, and Xbox One. The game is based on the Terminator franchise, set during the original future war depicted in the films The Terminator and Terminator 2: Judgment Day. It was released in Europe on 15 November 2019. In the United States, the Windows version was released a day earlier through Steam, while the other versions released on 7 January 2020. An enhanced version of the game for PlayStation 5 was released on 30 April 2021. The same version was released for Xbox Series X/S on 27 October 2023. It received generally mixed reviews from critics.
Terminator: Resistance
Imam ovo na radaru, skupa s novim RoboCopom kojo je isto postignuće za SP FPS žanr i koji za razliku od nekih UE5 naslova ustvari funkcionira i više nego dobro.
Baš sramotno zanemareni, a opet kvalitetni naslovi. Poljski Teyon u zadnje vrijeme radi odličan posao.
Ovo je tehnicki jedva AA produkcija, grafika je slaba, animacije slabe, zvuk je ok, ali igra mi i dalje briljira. Poluotvorene mape, RPG elementi, lootanje, craftanje, dobra atmosfera, igra me uvukla u svijet i ne pusta. Konacno pravi Terminator svijet!
chono Igra je zapravo ispodprosječna, ali pošto do sada nije bilo terminator igre na ovoj razini zapravo nam je dobra. Ako si fan terminatora što i vecina ljudi jest, barem koji kupe igru ide to na jos jednu visu razinu zadovoljstva.
Meni je zapravo možda i najviše impresionirao lore, koji zapravo daje detalje sa t1 i t2 kojih nema u filmovima. I sve je povezano i sve ima logike. Također, easter eggovi su zakon i obavezno treba odigrat prvi free dlc gdje igraš kao terminator i ubijaš ljude.
Sve u svemu vrlo dobra igra, a robocop mi se čini da je dosta napredovao od istog studija. ( ali ga još nisam kupio i odigrao ).
Meni osobno je dosta žao da se zapravo nema love za napravit punokrvnu AAA terminator igru od nekog jaceg studija. Sigurno bi više uživao u njemu nego npr spidermanu
Ma neznam, meni je tehnicki ispodprosjecna, ali sveukupno i zbog tematike mi je iznimnk dobra i zabavna. Bas igram polako i rijesavam apsolutno sve. Ova glazba dok igras je sve! Da je ovako nesto napravljeno u najvisoj danasnjoj produkciji, ovo bi bilo jako pamtljivo.
Igra postaje sve bolja i bolja. Ovo sa upgradeom plasma oruzja je bas fora. Uzimam i Robocop, bmk
Ja nisan moga proci priko ove uzasne grafike jednostavno igra je stara. Malo san igrao i odustao.
A sto se tice Robocopa ako ima demo probajte prije kupnje. Uski prolazi ima san osjecaj da igran on rail shootera. Robo je uzasno spor. Kazen rađe probajte ako postoji demo ako ne jebiga.
- Uređivano
Miro meni ne smeta. Inace svrsavam na grafiku i tehnikalije, ali igram i graficke odrone. Kad igra ima mane, a dobra je, meni je to fora, jer onda radi masta. Nemogu to bolje objasniti.
Sto se Robocopa tice, meni je ovo dosta, 90%
A sto se Terminatora tice, ovo je vecinom i moje misljenje:
"How is it that a small Polish developer gets it right on their first try, and creates a better entry into the Terminator franchise than Hollywood can with its ludicrously large budgets?! Not only that, but one that stays true to the future lore established by the first two movies. No over the top female empowerment agenda, No turning John Connor into a wimp / outright killing him, No rewriting the story to "better suit a modern audience". I mean seriously... WTF... WTF MEDIA COMPANIES?!?! These people are a disgrace to the entertainment industry.
Teyon deserves high praise for this gem of a game. If you're a Terminator fan, disillusioned by Terminator 3 and onward, this game will make your cold dead heart feel something again...
I'd recommend playing it on Extreme difficulty, to truly feel the impact of Skynet's cybernetic fist. It isn't too hard, it just means relying more on stealth and tactics rather than going in guns blazing."
A posto sve i svasta kupujem ne gubim vrime na ono sto mi ne legne. Ali isto tako mi legne nesto sto ima recimo lose ocjene tako da te razumin.
Samo ne razumin one kojima se igra ne svidi ali je isto odigraju jer eto dobila je top ocjene ili sto ti ja znam kupili su je pa je moraju odigrati i to.
Najvridnija stvar u zivotu je vrime nemozes ga ni vratiti ni kupiti…trosite ga na ono sto vas zabavlja
A film te primi ili ne primi u prvih 15min ako ne primi das mu jos malo sansu i to je to.
Serija jedna epizoda je dovoljna da znas oces li gledati nekad je i prvi 15min dovoljno da te primi a nekad pri kraju bude nesto top i navuce te. Nazalost nekad nakon prve epizode krene nizbrdo
Trenutno na ps5 iman 5, 6 neodigranih na boxu isto tako a na switchu i vise jer san ga zapostavio u zadnje vrime pa jednostavno letim od igre do igre dok ne nadem sto mi se svida.
- Uređivano
chono uzmi, igra je stvarno odlicna, nevjerojatno je da su uspjeli napraviti takvu igru po licenci(opet) i da sve stima.
Atmosfera top, igrivost tj. napucavanje vrhunski napravljeni, bas osjetis da si android, svaki headshot je prezadovoljavajuc, side misije, likovi, grad tj. dio grada, ma sve je bas odlicno odradjeno.
Sta ovo je bilo tesko napraviti u filmu nakon T2? Ovo je bolja prica od svih filmova nakon Sudnjeg dana, prirodan i logican nastavak odnosno poveznica. Bravo Teyon! Sinoc zavrsio igru, bacam se na DLCove
- Uređivano
Zavrsio DLC, jos bolje ukomponirano od glavne kampanje. Zadnja scena vrh! Odmah sam isao gledati kraj filma
Vidim da postoji PS5 verzija i baš mi se igra neka pucačina. Većina hvali priču i da je igra čisto okej. Inače su mi prva dva terminatora remek djelo (kome nisu?).
Tako da sad odlučio uzeti igru kad tad.
@chono koliko je teška igra na normal recimo?