renda Miro Momodora: Reverie Under the Moonlight mi nije sjela, ali ova nova mi se cini puno bolja u svemu.
Miro renda Ni mene prva ne vuce ali druga super izgleda Još jedna metroidvanija za preporuku je Astalon
foggy Polako jebote led pa imam ih sad 12 za odigrat 😃 Nine Souls je super, ide to. Ne znam jel imamo neki metroidvania topic da tu ne zagađujemo.
solidmerlin foggy Nine Souls je super, Lukavo zakamufliran soulslike iza imena Sols u podžanru metroidvanije. Ako mi nije istekao GP probacu sutra igricu.
Miro foggy Ne znam jel imamo neki metroidvania topic da tu ne zagađujemo. Mislin da nemamo a sutra neman nista raditi na poslu pa cu otvoriti i dodati svakakve igre da imamo listu
Miro Evo sinoc platinirao i na drugo igranje mi je puno bolja bila. Jebiga sve je bolje kad igras na ps5 nego na boxu🤣🤣🤣🤣 Kupio dlc danas cu njega rjesiti
Miro Odigra dlc A ono odma mi se zgadija jer eto izgubimo moci ne sve ali one glavne izgubimo. Kratko nije skupo pa ok ali da je nesto ekstra bogami nije
Miro foggy double jumpom A naravno da tu moc nemaš Mislija san da ce ti dati sve kad zavrsis dlc ali ne u dlcu ne rade. A Blasphemous 2 dadu dlc imas sve moci i dodali su nove…mrzin ovo kreni ispocetka