Prošle godine se igralo nešto kvalitetnih indie naslova i par AAA naslova. U samom vrhu je Hogwarts Legacy koji je za mene GOTY.
Igra me oduševila više puta i dala mi je puno više nego sam očekivao, moj respekt.
Kronološki - platine samo:
- God of War Ragnarok
- Cat quest
- Cat quest 2
- Omno
- Black mirror
- Bee simulator
- The Gardens Between
- Telling Lies
- Wytchwood
- Lost Words
- The Artful Escape
- Tails of Iron
- Life is strange:True Colors
- Octopath Taveler 2
- Hogwarts Legacy
- My little Pony
- Tacoma
- My friend Peppa pig
- Paw patrol
- Star Wars Jedi Survivor
- The Wild at Heart
- Unpacking
- Call of the Sea
- Sniper ghost Warrior contracts 2
- Roki
- Trine 5
Uz to igralo se i Puzzle quest 3 kojeg sam u mjesec dana uspio nabiti na 130 sati, Fatal frame koji me razočarao jer sam puno očekivao od igre koja drži posebno mjesto na all time ljestvici.
Bilo je i tu razočaravajućih indijaca, osim par očajnih platiniranih tu je i Tchia koja je groblje, kao da sam ja išao radit igru dok usput sastavljam ormare i postavljam kuhinje po kućama pa ovo malo sa strane još programiram.
Bastion koji mi je bio preodličan dok mi se trofej nije zgličao i tu sam skoro zamrzio igru 😃
Sea of stars, bljaaak…
Ali i odlični Octopath traveler 2 koji daje nadu u rpg žanr, prekrasne melodije (koje dan danas znam pustit) prekrasna priča i borbaa i borbaaa i borbaaaaaa, uf 150 sati čistog guštanja.
Završio se i Ragnarok, odličan, četvorka bolja ipak.
Trenutno se igra Alan Wake 2 koji bi mogao preuzet GOTY nagradu od mene ako tako nastavi do samog kraja. Nisam vidio još boljeg lutanja i šunjanja po šumi od Alana Wake, nisam, ovo je toliko prekrasno da nekad samo odem u šumu i tamo budem, hvala Remedy, pisat ću kad ga završim posebno.
I da, 2023. je bila opet u duhu napucavanja i ginjenja, ove godine skromnih 450h Warzona, pozdrav svim braniteljima gdje god se nalazili!
Nije bilo loše gejmat lani, jedva čekam nove izazove ove godine 😃